oyun performansıyla alakalı neler söylersin cs falan oynayabiliyor musun ?m4 macbook alınır bence m5 air da beklenebilir
m4 air kullanıyorum sorun varsa alırım
csde fps veriyorsa bile max 60 fps ekranı 60 hz çünküoyun performansıyla alakalı neler söylersin cs falan oynayabiliyor musun ?
buda doğal olarak can sıkar yetersiz kalır fiyat olarak ta gayet tuzlu bir aletcsde fps veriyorsa bile max 60 fps ekranı 60 hz çünkü
Asus Zenbook bak AI 7 350 işlemci olanına. Ben de almayı düşünüyorum süper cihaz. Dokunmatik ekran yok sadece ama çizin falan yapılmayacaksa boşverin onu.Merhabalar arkadaşlar kız arkadaşım için yaklaşık 2 gün önce laptop araştırmaya başladım ancak bildiğiniz üzere kadınların istekleri bambaşka olabiliyor
Bizim laptoptan beklentilerimiz tasarım açısından ince zarif sade tasarım kolay taşınabilirlik donanım açısından da simülasyon oyunlarını oynayabileceğimiz (sims minecraft cs2) aynı zamanda iş yerinde photoshop office gibi programları kullanırken problem yaşatmayacak bir laptop düşünüyormuşuz buna ek olarak dokunmatik ekranı da olursa çok iyi olurmuşAllah rızası için beni bu dertten kurtarın tüm tavsiye ve fikirlere açığım
![]()
200 fps 2k lol açıyor cs denemedim (m4 base model)oyun performansıyla alakalı neler söylersin cs falan oynayabiliyor musun ?
Oyun performansı iyi bence ama CS2 desteklemiyor.oyun performansıyla alakalı neler söylersin cs falan oynayabiliyor musun ?
tasarımsal olarak baya beğeneceği bir laptop gerçekten de ama ekran kartı ne bu aletin ben çözemedim var mı bir inceleme videosuAsus Zenbook bak AI 7 350 işlemci olanına. Ben de almayı düşünüyorum süper cihaz. Dokunmatik ekran yok sadece ama çizin falan yapılmayacaksa boşverin onu.
Bir de bu işin kadını erkeği olmaz herkesin laptoptan beklentisi süper oyun oynatması değil.
igpu var harici ekran kartı yok sanırımwtasarımsal olarak baya beğeneceği bir laptop gerçekten de ama ekran kartı ne bu aletin ben çözemedim var mı bir inceleme videosu
oyunlar desteklemediği için tek tük oyunu düzgün oynayabiliyosun zaten ekranı 60 hz oynadığı oyundan da zevk almaz monitöre bağlayıp oynaması lazım ama mactan oyun oynayan hiç duymadımoyun performansıyla alakalı neler söylersin cs falan oynayabiliyor musun ?
Ryzen AI serisi APU oluyor içinde grafik birimi de var. Şöyle diyim ağır oyunları düşük ayarlarda anca oynatır ama CS sims falan rahat oynanır.tasarımsal olarak baya beğeneceği bir laptop gerçekten de ama ekran kartı ne bu aletin ben çözemedim var mı bir inceleme videosu
yapma bee... ıgpu üzer biziigpu var harici ekran kartı yok sanırımw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyunlar desteklemediği için tek tük oyunu düzgün oynayabiliyosun zaten ekranı 60 hz oynadığı oyundan da zevk almaz monitöre bağlayıp oynaması lazım ama mactan oyun oynayan hiç duymadım
incelik diyince gaming laptoplar eleniyor oyun diyince mac eleniyor incelerde harici ekran kartı koyan bi zephyrus serisi var bildiğim başka da vardır
Harici kartın da pek mantığı yok ince cihazlarda. Ya kart çok düşük W oluyor ya da fanı köklüyorlar soğusun diye. İlla ekran kartı lazımsa mecbur biraz daha kalın cihazlara bakılacak.igpu var harici ekran kartı yok sanırımw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyunlar desteklemediği için tek tük oyunu düzgün oynayabiliyosun zaten ekranı 60 hz oynadığı oyundan da zevk almaz monitöre bağlayıp oynaması lazım ama mactan oyun oynayan hiç duymadım
incelik diyince gaming laptoplar eleniyor oyun diyince mac eleniyor incelerde harici ekran kartı koyan bi zephyrus serisi var bildiğim başka da vardır
tasarımsal olarak baya beğeneceği bir laptop gerçekten de ama ekran kartı ne bu aletin ben çözemedim var mı bir inceleme videosu
Game garajın var işte 5070 li modeliVar mı tavsiyenn