Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,500
Pg27ucdm ile aynı panele sahip Legion kullandım 2 gün.Ben hala aralarındaki fiyat farkına değecek kadar görüntü farkı göremedim ya.
Geçen arkadaşa aldık PG27UCDM'i. Güzel bir görüntüsü var, coating i güzel panelin ama görüntü özelinde coating dışında az daha parlak, az daha keskin gibi duruyor(o da mat panelin görüntüyü hafif ezmesinden kaynaklı). Bir de sensörü var o yine iyi ama onun dışında kayda değer bir yenilik göremedim.
Yazılım sorunu vardı hemen güncellemen gereken, biz de yaşadık güncellemeden önce. Pixel refresh attırıp monitör işi bittiğinde kapa-aç falan yaparsan ekrana pembe görüntü verip takılıyor falan. Yazılımını güncelleyelim diye uğraştrdı baya.
Yani ne kadara almıştık hatırlıyorsundur 27.100'e falan denk gelmişti kulaklığı satınca. 51-52'lerde geziyordu Asus 1 kere inmedi. İlk fiyatı 48-49 falandı sanırsam o kadar yani.
2 katı paraya değeceğini hiç sanmıyorum hocam bence ama kafaya koymuşun artık al bari sene bitmeden![]()
Bu arada tv miniled'i ile monitör miniled'i biraz başka hocam. Yine her şey yazılıma, uygulamaya ve panele kalabiliyor. Next'in fiyatına göre sunduğu güzel ama ona yorum yapmıyorum.
Parlak panel bence çok daha iyi mattan.
Ekran daha çok burdayım diyor.
Miniled konusunda ise TV'den çok memnunum.
Samsung oled monitörden görüntü olarak farkı yok bence.