- Reaksiyon skoru
- 13
Şikayetler eski modellerden, yenilerde neredeyse yok. Senin dediğin "sorunlu" muhtemelen eski Viper'ları karıştırmışsınBu fiyatlara 8.000HZ mouse alınabilirken neden tekerlek sorunlu 4.000hz razer mouse alınsın?
Kablolayla çalışmadığını bilerek alıyorsun zaten ürünü, insandan insana bağlı bir tercih meselesi bu.Kesinlikle sıkıntılı bir mouse önermiyorum. Pille çalışıyor ve en önemlisi diyelim pil bitti kabloyu bağlayayım idare edeyim diyorsunuz yok olmuyor fare kablolu çalışmıyor![]()
Fanboyluğu bırak kardeş eksilerini söylüyorlar zaten bilerek alıyorsun diyorsun bu kadar saçmalanmazKablolayla çalışmadığını bilerek alıyorsun zaten ürünü, insandan insana bağlı bir tercih meselesi bu.
Çoğu kullanıcı bunu bilmeden alıyor, mesela bu mouse'un hyperpolling dongle olmadan 4000hz verememesi gibi. Amazondaki ilanda, yorumlarda dahi 4000hz diye yazıyor ama hayır bu mouse kutu içindeki dogle ile sadece 1000hz verebiliyor.Kablolayla çalışmadığını bilerek alıyorsun zaten ürünü, insandan insana bağlı bir tercih meselesi bu.
Kesinlikle dav3 hyper daha iyi, sadece 55 gram, dahili bataryalı ve optik switchli. Ayrıca dav3 hyper adında yazmamasına rağmen diğer dav3'lerden daha küçüktür çok güzel bir boyutu var kesinlikle önereceğim bir modelBundan ziyade razer deathadder v3 hyperpeed daha mantıklı. Bu model pilli. Dün ufak bir araştırma yapmıştım. Pil takınca hem ağırlık artıyor hem de pili takınca mousenin ağırlığı ortada olduğu için rahatsız olanlar olmuş. Yorumlarda öyle yazıyordu.
Dongle ile 8k Hz ama kutu da dongle yok o ayrı. yaklaşık 1.5+ yıl oldu galiba kullanıyorum sorun yokBu fiyatlara 8.000HZ mouse alınabilirken neden tekerlek sorunlu 4.000hz razer mouse alınsın?