Gamegarajdan prime s25 sistem aldımda iade edilirmi

SemihBaba

80+
Reaksiyon skoru
3
Geçen hafta salı günü abdullah hocamın instagramda storyde paylaştığı prime s25 sistem aldımda,prime s25in özellikleri şunlar;
rtx 5060 8gb oc inno3d
ryzen 5 7500f
kingsman 6000mhz cl38 ddr5 ram
df pollux kasa
aigo 650w 80+bronze psu
1tb wd blue sn5000 ssd
asus a620m-k anakart
bunlar 37k tuttu indirimle beraber 1-2 hafta içinde daha iyi bir sisteme denk gelirmiyim sizce

Son düzenleme:
sanmıyorum hocam ya bence almışken kalsın güzel bir sistemin var

Bilemedim cünkü içindeki ram psunun hiç incelemesini bulamadım o yüzden rahat edemedim

Hacı baktımda internette adını şanını duymadığım için biraz tereddütlüyüm ve içimde sanki 1 2 haftaya daha iyi bir sisteme rastlarım düşünceside var bu da hiç rahat bırakmıyor

Hacı baktımda internette adını şanını duymadığım için biraz tereddütlüyüm ve içimde sanki 1 2 haftaya daha iyi bir sisteme rastlarım düşünceside var bu da hiç rahat bırakmıyor
Alınmış alınmıştır hocam böyle düşünürseniz içiniz hiç bir zaman rahat etmez

kanka içine sinsin istersen kendin tek tek toplaman lazım parayı basıp f/p kasa alıyorsun çok takılma

Geçen hafta salı günü abdullah hocamın instagramda storyde paylaştığı prime s25 sistem aldımda,prime s25in özellikleri şunlar;
rtx 5060 8gb oc inno3d
ryzen 5 7500f
kingsman 6000mhz cl38 ddr5 ram
df pollux kasa
aigo 650w 80+bronze psu
1tb wd blue sn5000 ssd
asus a620m-k anakart
bunlar 37k tuttu indirimle beraber 1-2 hafta içinde daha iyi bir sisteme denk gelirmiyim sizce
Hocam ram ve ssd fiyatları çıkıyor bunun yanında bazı üreticiler ekran kartı fiyatlarına zam yapacaklarını söylediler ram konusunda bilindik markalara gidersen fiyat epey yükselir gibi karar sizin

Alınmış alınmıştır hocam böyle düşünürseniz içiniz hiç bir zaman rahat etmez
kanka içine sinsin istersen kendin tek tek toplaman lazım parayı basıp f/p kasa alıyorsun çok takılma
Hocam ram ve ssd fiyatları çıkıyor bunun yanında bazı üreticiler ekran kartı fiyatlarına zam yapacaklarını söylediler ram konusunda bilindik
markalara gidersen fiyat epey yükselir gibi karar sizin
Evet dediklerinize hak veriyorum,benim daha iyi bir sisteme denk gelmem imkansiz bu saatten sonra herhalde

Aigo genel olarak ortalama bir marka psu için. Deepcoola yakın sayılabilir belki. Jd ve rampageden iyidir her türlü. Ram de iatc diye bir markanınmış ben de ilk defa duydum ama bu zamanda nefes alsın yeter.

Aigo genel olarak ortalama bir marka psu için. Deepcoola yakın sayılabilir belki. Jd ve rampageden iyidir her türlü. Ram de iatc diye bir markanınmış ben de ilk defa duydum ama bu zamanda nefes alsın yeter.
Öyle Altın alma ram ssd al dönemi artık.psu bi icime sinmemişti 7/24 arastırıyordum bu dediklerin biraz icime sindi

PSU fena değil, Rampage veya Gamepower gibi markalardan daha iyi. RAM'de de markanın hiçbir önemi yok, Zaten 5-6 çip üreticisi var onlardan birinin çipiyle gelecek (Samsung, SK Hynix, Micron, Elpida, Nanya)

Geri