DrequanN
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
telefoncular vs de bekliyor galiba yada çalışanlar vs hemen alıyoUlan o İphone 13 şeffaf kılıfı çok istiyordum saniyesinde tükendi 1 stok mu açtınız mübarek ya
telefoncular vs de bekliyor galiba yada çalışanlar vs hemen alıyoUlan o İphone 13 şeffaf kılıfı çok istiyordum saniyesinde tükendi 1 stok mu açtınız mübarek ya
Bende aldım siyah bir adet bakalım güzel miSağolun hocam, 15 pro için merak ettiğim mikro dokuma kılıfı yapıştırdım direkt.
evet bende 16 için aradım yok daha çok eski modeller için koymuşlar16 pro için de kılıf koysalardı nolurdu sanki![]()
Ya zaten onların var ya allah bin türlü belasını versin ihtiyacımızı alamıyoruz onlar yüzünden haram olsun hakkımtelefoncular vs de bekliyor galiba yada çalışanlar vs hemen alıyo
şimdi satarlar orjinalda 100-200 ucuzaYa zaten onların var ya allah bin türlü belasını versin ihtiyacımızı alamıyoruz onlar yüzünden haram olsun hakkım
Stok gelmeye devam ediyormu?13 icin kılıf aldim, ama siparişimi iptal etti.
ben de bekliyordum, 14 pro ile 15 proya aldım ama 16 proya koymamışlar üzdü..16 pro için de kılıf koysalardı nolurdu sanki![]()