📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Ben bu fotoğrafı yeni görüyorum hocam o kolla nasıl oynuyorsunuz iyi midir bende klasik gamepad var 550 saatim var oyunda takılıyorum profesyonel olarak değilde sadece çalıştırıyorum kaldırıyorum dönüp iniyorum çıkıyorum son zamanlarda full bu şekildeyim öyle airportların chartlarına bakmıyorum zaten bir istanbul bir izmire gidiyorum atatürk, istanbul havalimanı ve izmir adnan menderes harici takılmıyorum nasıl oyunun zevkini yaşayabilirim acaba

Hocam herzaman temu klavueside olmazki onida degistirin bir. Baska klavye ve keycap alın degistirin ama. 🤣🤣
398 TL'ye bir tane klavye popüler oldu bugün forumda onu çektik bakalım yedek klavye olarak arada değiştiririm 😂

hangi klavyeymis o

Burada hocam

Burada hocam
membranmış hocam mekanik olsa uçardı bu model

Ben bu fotoğrafı yeni görüyorum hocam o kolla nasıl oynuyorsunuz iyi midir bende klasik gamepad var 550 saatim var oyunda takılıyorum profesyonel olarak değilde sadece çalıştırıyorum kaldırıyorum dönüp iniyorum çıkıyorum son zamanlarda full bu şekildeyim öyle airportların chartlarına bakmıyorum zaten bir istanbul bir izmire gidiyorum atatürk, istanbul havalimanı ve izmir adnan menderes harici takılmıyorum nasıl oyunun zevkini yaşayabilirim acaba
Herkesin hoşlantısına göre değişir bu durum ben küçüklükten bu yana kullanıyorum 31 yaşındayım 2007’de falan başladım bu simülasyona ben profesyonel olarak uçuyorum yani kendini geliştirsen tabii ki daha fazla zevk alırsın YouTube’da yayınlar da yapıyorum ben arada yeni resim de koyalım buraya
9D210F2C-496E-495C-8DEA-7D3983770D2E.webp

Herkesin hoşlantısına göre değişir bu durum ben küçüklükten bu yana kullanıyorum 31 yaşındayım 2007’de falan başladım bu simülasyona ben profesyonel olarak uçuyorum yani kendini geliştirsen tabii ki daha fazla zevk alırsın YouTube’da yayınlar da yapıyorum ben arada yeni resim de koyalım buraya Alıntıyı görüntüle
Maşallah hocam kanalınız nedir merak ettim uğrayayım arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,564
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri