Yardım Bu klavye bu fiyata alınır mı düşünceleriniz nelerdir ?

merhaba aldınızmı? bende bu ürünü almayı düşünüyorum. %75,manyetik,aliminyum,kablosuz bu özellikleriyle hoşuma gitti

merhaba aldınızmı? bende bu ürünü almayı düşünüyorum. %75,manyetik,aliminyum,kablosuz bu özellikleriyle hoşuma gitti
merhaba aldım evet ilk önce şunu söylemeliyim klavye güzel hoş tatlı klavye ama manyetik değil. malzeme kalitesini beğendim kasa ve üst kapak full cnc alüminyum hiç dandik hissettirmiyor. 1. klavye olarak kullanacak olsaydım manyetik olmamasından dolayı iade ederdim benim için şuanlık tek eksi yanı tuşlar ışık geçirmiyor

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: VeVx
merhaba aldım evet ilk önce şunu söylemeliyim klavye güzel hoş tatlı klavye ama manyetik değil. malzeme kalitesini beğendim kasa ve üst kapak full cnc alüminyum hiç dandik hissettirmiyor. 1. klavye olarak kullanacak olsaydım manyetik olmamasından dolayı iade ederdim benim için şuanlık tek eksi yanı tuşlar ışık geçirmiyor
bende yabancı gruplara sordum herkes alma çok kötü klavye dedi. youtubede inceleme videosu bulayım diyorum max 1-2 tane video çıkıyor oda hintli vs yani popüler bir klavye değil. kısacası tam alacakken yarı yoldan döndüm.

Bence evet alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Manyetik tabiri ile satılmasına rağmen manyetik olmamasına hayret ettim. Bu özelliklerde bu fiyata iyiymiş diyordum ama fikrim değişti :cry: 🙏 Ayrıca tuşların ışık geçirmemesi de benim için de beklenmedik oldu.😐

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,188
Üyeler
186,457
Son üye
Dark_Chief
Geri