farukbuyuk.
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 300000
Herkese merhaba vakit ayırıp cevaplayacak herkese teşekkürler öncelikle 1.6 Multijet Linea 18 yaşında alınır mı biraz tuhaf bir soru farkındayım ama yani bir 300 ila 450.000 bandında böyle fiyat performans bir araba olması biraz tuhaf geldi bana açıkçası piyasa düşüklüğünden dolayı mı yoksa farklı bir şey mi anlayamadım ben normalde Megane 1 coupe makyajlı kasa falan bakıyordum ama linealar gerçekten gözüme dokunuyor işte Megane coupe falan bakıyordum ama fi piyasada gerçekten düzgün bir bir tanesini bulmak zor abim bir tane vardı ama pert etti sağ olsun ben alacaktım ama nasip olmadı şu an babamda da yaklaşık 6 yıldır 1.6 Multijet Linea arabayı yürütme masrafı olarak hani bakımlar olarak gayet rahat görüyorum ben açıkçası yani inşaatta çalışıyorum aylık kazancım şu andan itibaren 50-60.000 bantlarında yani sizce değer mi bir altın multijetli olmak 300 bin lira bantlarında ki araçlardan bahsediyorum benim değişen takıntım yok bu hayat takıntım yok maksat araba gözüme güzel gözüksün sadece ortadan ikiye bölünüp eklenmemiş olsun tek sorunum o olur yani zaman ayırıp yazacak herkese teşekkürler farklı araç önerilerine açığım