🔥İndirim Assassin’s Creed oyunlarının hangisi alınır ? Ubisoft indirimleri

Renmwt

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba, AC oyunu olarak sadece Origins oynadım ve nefret ettim. İğrenç vuruş hissi ve iğrenç görev tasarımı vardı; lakin insanlar Odyssey'i övüyordu, benim de görseller hoşuma gitti. Zaten bütün AC oyunları bence gayet güzel gözüküyor. Benim buradaki sorum; AC Odyssey, Origins gibi görevlere ve vuruş hissine mi sahip yoksa idare eder mi? Ayrıca eski üçlemeyi de zamanında oynayamamıştım, şu an hikayesi için oynanabilir mi? Yardımınızı bekliyorum, Ubisoft indirimleri hoş duruyor. Son olarak, internette syndicate en iyi Assassin oyunu olduğunu söyleyenleri gördüm; listeye eklemeye değer mi?
1766053276273.webp

Oynanış, oyun süresi, açık dünya bakımından Valhalla, Odyssey, Origins.
Hikaye olarak AC 2, Brotherhood, Revelations efsanedir. Birbirinin devamıdır.
AC 3 , Rogue ve Black Flag'da birbiriyle bağlantılı, oynanış olarak üsttekilerin arasıdır, hikaye olarak da iyidir.

5 kuruş para vermeyeceğim AC oyunları ise Unity ve Syndicate olur.

Hiçbirini oynamadıysan, ilk defa AC oynayacaksan Odyssey veya Valhalla öneririm.

Merhaba, AC oyunu olarak sadece Origins oynadım ve nefret ettim. İğrenç vuruş hissi ve iğrenç görev tasarımı vardı; lakin insanlar Odyssey'i övüyordu, benim de görseller hoşuma gitti. Zaten bütün AC oyunları bence gayet güzel gözüküyor. Benim buradaki sorum; AC Odyssey, Origins gibi görevlere ve vuruş hissine mi sahip yoksa idare eder mi? Ayrıca eski üçlemeyi de zamanında oynayamamıştım, şu an hikayesi için oynanabilir mi? Yardımınızı bekliyorum, Ubisoft indirimleri hoş duruyor. Son olarak, internette syndicate en iyi Assassin oyunu olduğunu söyleyenleri gördüm; listeye eklemeye değer mi? Alıntıyı görüntüle
Eski 2 brother hood falan balon hocam çok kötüler. Steamden aldım oyun bozuktu korsan sorunsuz oynadım benim için çöp(berbat) oyunlar. İlla istiyorsan
Rogue
Black flag
Syndicate
Valhalla alınabilir

Merhaba, AC oyunu olarak sadece Origins oynadım ve nefret ettim. İğrenç vuruş hissi ve iğrenç görev tasarımı vardı; lakin insanlar Odyssey'i övüyordu, benim de görseller hoşuma gitti. Zaten bütün AC oyunları bence gayet güzel gözüküyor. Benim buradaki sorum; AC Odyssey, Origins gibi görevlere ve vuruş hissine mi sahip yoksa idare eder mi? Ayrıca eski üçlemeyi de zamanında oynayamamıştım, şu an hikayesi için oynanabilir mi? Yardımınızı bekliyorum, Ubisoft indirimleri hoş duruyor. Son olarak, internette syndicate en iyi Assassin oyunu olduğunu söyleyenleri gördüm; listeye eklemeye değer mi? Alıntıyı görüntüle
game plus sitesinden 2 aylık 600 tl ye ubisoft premium al hepsini oyna son çıkanlarıda dahil tüm ubisoft oyunlarını yersin zaten

Oynanış, oyun süresi, açık dünya bakımından Valhalla, Odyssey, Origins.
Hikaye olarak AC 2, Brotherhood, Revelations efsanedir. Birbirinin devamıdır.
AC 3 , Rogue ve Black Flag'da birbiriyle bağlantılı, oynanış olarak üsttekilerin arasıdır, hikaye olarak da iyidir.

5 kuruş para vermeyeceğim AC oyunları ise Unity ve Syndicate olur.

Hiçbirini oynamadıysan, ilk defa AC oynayacaksan Odyssey veya Valhalla öneririm.
Syndicate neden kötü hocam insanlar youtube övüyor ?
origins bana itici geldi nedense başlarda off grafikler harika diyordum sonra çok yapay bir dünya olduğunu gördüm Odyssey öylemi ? Valhalla hikayesi iyi değilmiş diye duydum .

odyysey hikayesiyle etkileyen tek oyundu b eni

game plus sitesinden 2 aylık 600 tl ye ubisoft premium al hepsini oyna son çıkanlarıda dahil tüm ubisoft oyunlarını yersin zaten

bu mantıklı olabilir teşekkürler lakin Valhalla vs Odyssey bitiremem bunları herhalde burada uzun oyunlar .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

odyysey hikayesiyle etkileyen tek oyundu b eni
oynanış olarak çok sıkıyormu sırf hikaye için 80 saat oynayamam mesela persona 5 harika gidiyordu bir yerden sonra (60 saat sonra ) acayip tekrar etmeye başladı dayanamadım ama hikayesini hala merak ediyorum çok tuhaf cizimler vardı .

bu mantıklı olabilir teşekkürler lakin Valhalla vs Odyssey bitiremem bunları herhalde burada uzun oyunlar .
hocam valhalla ve odessey artık leş oyunlar

black flag oyna kesin oynayacagın birde son çıkan shadows u oyna yeter gerisi copy paste odessy oynayıp sorna valhalla oynarsan sinir krizi geçirebilrisin hepsi copy paste o yüzden fazla para verme

hocam valhalla ve odessey artık leş oyunlar

black flag oyna kesin oynayacagın birde son çıkan shadows u oyna yeter gerisi copy paste odessy oynayıp sorna valhalla oynarsan sinir krizi geçirebilrisin hepsi copy paste o yüzden fazla para verme
Black Flag'i küçükken oynayıp bitirmiştim ama çok net hatırlamıyorum açıkçası; bayağı gemi sürüyor, korsan ve asker öldürüyordum (Assasin oyunu olarak hiç hayal bile edemiyorum). Şimdi Remake bekliyorum, belki ona bakarım. Ben şimdi Ezio üçlemesine bakacağım ve bir tane büyük AC oyunu almayı düşünüyorum. Odyssey iyi duruyor; Syndicate nasıldır?

Black Flag'i küçükken oynayıp bitirmiştim ama çok net hatırlamıyorum açıkçası; bayağı gemi sürüyor, korsan ve asker öldürüyordum (Assasin oyunu olarak hiç hayal bile edemiyorum). Şimdi Remake bekliyorum, belki ona bakarım. Ben şimdi Ezio üçlemesine bakacağım ve bir tane büyük AC oyunu almayı düşünüyorum. Odyssey iyi duruyor; Syndicate nasıldır?
Bende diyorum almayın eger eski ac oyunlarını oynayacaksanız ubisoft + klasikler alabilrisiniz 130 tl ye 2-3 ay alırsanız klasik ac oyunlarının hepsine erişir bitirirsiniz para baglamayaın fazla demek istemiştim

Syndicate neden kötü hocam insanlar youtube övüyor ?
origins bana itici geldi nedense başlarda off grafikler harika diyordum sonra çok yapay bir dünya olduğunu gördüm Odyssey öylemi ? Valhalla hikayesi iyi değilmiş diye duydum .

Unity 'den sonraki oyunların hepsinde bir laubalilik söz konusu. Seri, ciddiyetini kaybetti maalesef. Karakterlerin bir ağırlığı yok, biraz daha açık dünyada takılayım, asayım keseyim eğlencesiyle yapılmış oyunlar.
Origins yine burada ayrılıyor, kişisel intikam arzusu var. Sırf bu yüzden Origins'i çok rahatlıkla Odyssey'in önüne koyabilirim.

Burada biraz iş oyuncuya kalıyor. Ben oyun mekaniklerini çok kafaya takmam, film gibi bir oyun olsun. Karakterle aynı duyguları paylaşayım dersen AC II ve devam serisi, sonrasında da AC3 ve devam serisi oynanabilir.
Oynanış benim için önemli, açık dünyada gezmeyi dolaşmayı severim dersen Odyssey tam bir görsel şölen.

Syndicate sorusuna da cevap vereyim ek olarak, bu serinin kırılma noktası Syndicate.
Ana karakterlerin cıvık, ideolojisiz olduğu ilk oyun. Unity, Syndicate ile AC serisi biraz daha genel kitleye hitap etmeye başladı ve yayıldı fakat AC 'nin has kitlesinin çok sevdiğini sanmıyorum.

Hocam genel olarak hepsi kotu ama bi black flag vs deneyebilirsin

Eski İstanbul çok sevdiğim için Revelations benim için çok ayrı bir oyun. Hala bile bazen denk geldikçe girer, İstanbul'da gezerim.

Geri