🔥İndirim Assassin’s Creed oyunlarının hangisi alınır ? Ubisoft indirimleri

Bende diyorum almayın eger eski ac oyunlarını oynayacaksanız ubisoft + klasikler alabilrisiniz 130 tl ye 2-3 ay alırsanız klasik ac oyunlarının hepsine erişir bitirirsiniz para baglamayaın fazla demek istemiştim
Tamam bende bakacağım dedim zaten ama bu indirimden yararlanmak istiyorum büyük oyunlar alarak .
Unity 'den sonraki oyunların hepsinde bir laubalilik söz konusu. Seri, ciddiyetini kaybetti maalesef. Karakterlerin bir ağırlığı yok, biraz daha açık dünyada takılayım, asayım keseyim eğlencesiyle yapılmış oyunlar.
Origins yine burada ayrılıyor, kişisel intikam arzusu var. Sırf bu yüzden Origins'i çok rahatlıkla Odyssey'in önüne koyabilirim.

Burada biraz iş oyuncuya kalıyor. Ben oyun mekaniklerini çok kafaya takmam, film gibi bir oyun olsun. Karakterle aynı duyguları paylaşayım dersen AC II ve devam serisi, sonrasında da AC3 ve devam serisi oynanabilir.
Oynanış benim için önemli, açık dünyada gezmeyi dolaşmayı severim dersen Odyssey tam bir görsel şölen.

Syndicate sorusuna da cevap vereyim ek olarak, bu serinin kırılma noktası Syndicate.
Ana karakterlerin cıvık, ideolojisiz olduğu ilk oyun. Unity, Syndicate ile AC serisi biraz daha genel kitleye hitap etmeye başladı ve yayıldı fakat AC 'nin has kitlesinin çok sevdiğini sanmıyorum.
Origins sadece 7 saat oynadım ve oynanış vuruş hisi yoktu ve sanki mobile oyun oynıyor gibi sacma sapan ui ve oyun içi satışlar vardı beni çok soğutu . İşte şahsen benim için önemli olan oynanış lakın izlediğim kadarı ile hiçbir ac oyununda gow ve souls oyunları gibi bir vuruş hisi ve harita derinliği yok o yüzden en iyi hikayeye sahip ve ortalamanın üstü oynanışa sahip oyunları oynamayı düşünüyorum . Yanılıyorsam mutlu olurum ama ben bu övülen ezio ve odyssey hikayesini merak ediyorum . Syndicate oyununun hikayesini bilmiyorum lakin youtube 3 yt 1 tanesi kendini assasin gibi hissetiğin oyun diyor ve unity daha iyi diyorlar bu konuda ne diyorsunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam genel olarak hepsi kotu ama bi black flag vs deneyebilirsin
Black flag benim için nostalji bir oyundu lakin aklımda kalan sadece bu .
'Black Flag'i küçükken oynayıp bitirmiştim ama çok net hatırlamıyorum açıkçası hikeysini; bayağı gemi sürüyor, korsan ve asker öldürüyordum (Assasin oyunu olarak hiç hayal bile edemiyorum). Şimdi Remake bekliyorum, belki ona bakarım'

Son düzenleme:
Eski İstanbul çok sevdiğim için Revelations benim için çok ayrı bir oyun. Hala bile bazen denk geldikçe girer, İstanbul'da gezerim.
Revelations sırf bu yüzden oynayacağım zaten Türkçe konuluyorlarmış diye biliyorum .

Merhaba, AC oyunu olarak sadece Origins oynadım ve nefret ettim. İğrenç vuruş hissi ve iğrenç görev tasarımı vardı; lakin insanlar Odyssey'i övüyordu, benim de görseller hoşuma gitti. Zaten bütün AC oyunları bence gayet güzel gözüküyor. Benim buradaki sorum; AC Odyssey, Origins gibi görevlere ve vuruş hissine mi sahip yoksa idare eder mi? Ayrıca eski üçlemeyi de zamanında oynayamamıştım, şu an hikayesi için oynanabilir mi? Yardımınızı bekliyorum, Ubisoft indirimleri hoş duruyor. Son olarak, internette syndicate en iyi Assassin oyunu olduğunu söyleyenleri gördüm; listeye eklemeye değer mi? Alıntıyı görüntüle
Revelations kesin oyna oyunda birine çarp yürürken sana çok güzel methiyeler diziyorlar. Denemelisin.

bu mantıklı olabilir teşekkürler lakin Valhalla vs Odyssey bitiremem bunları herhalde burada uzun oyunlar .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oynanış olarak çok sıkıyormu sırf hikaye için 80 saat oynayamam mesela persona 5 harika gidiyordu bir yerden sonra (60 saat sonra ) acayip tekrar etmeye başladı dayanamadım ama hikayesini hala merak ediyorum çok tuhaf cizimler vardı .
oynanışı en keyifli olan oyun bu, ve sürekli level atlatıp karakteri geliştirdiğini hissediyorsun giydiğin silahlar zırhlar farkı çok net gösteriyor, genel oyunlardaki gibi yan görevlerde boğuluyorsun arada ana hikayede giderken bu ne alaka ben ülke ele geçiricem ne alaka armut ağacına desen çizmem gerekiyor ( örnek veriyorum böyle bi hikaye yok ) gibi kısımlar yaşıyorsun ama kesinlikle oynayıp birazcık ilerlemen lazım hikayesi gerçekten etkileyici oynanışıda eğlenceli oynadığım en iyi 20 oyun arasına rahatlıkla girer

Geri