- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
Tamam bende bakacağım dedim zaten ama bu indirimden yararlanmak istiyorum büyük oyunlar alarak .Bende diyorum almayın eger eski ac oyunlarını oynayacaksanız ubisoft + klasikler alabilrisiniz 130 tl ye 2-3 ay alırsanız klasik ac oyunlarının hepsine erişir bitirirsiniz para baglamayaın fazla demek istemiştim
Origins sadece 7 saat oynadım ve oynanış vuruş hisi yoktu ve sanki mobile oyun oynıyor gibi sacma sapan ui ve oyun içi satışlar vardı beni çok soğutu . İşte şahsen benim için önemli olan oynanış lakın izlediğim kadarı ile hiçbir ac oyununda gow ve souls oyunları gibi bir vuruş hisi ve harita derinliği yok o yüzden en iyi hikayeye sahip ve ortalamanın üstü oynanışa sahip oyunları oynamayı düşünüyorum . Yanılıyorsam mutlu olurum ama ben bu övülen ezio ve odyssey hikayesini merak ediyorum . Syndicate oyununun hikayesini bilmiyorum lakin youtube 3 yt 1 tanesi kendini assasin gibi hissetiğin oyun diyor ve unity daha iyi diyorlar bu konuda ne diyorsunuz ?Unity 'den sonraki oyunların hepsinde bir laubalilik söz konusu. Seri, ciddiyetini kaybetti maalesef. Karakterlerin bir ağırlığı yok, biraz daha açık dünyada takılayım, asayım keseyim eğlencesiyle yapılmış oyunlar.
Origins yine burada ayrılıyor, kişisel intikam arzusu var. Sırf bu yüzden Origins'i çok rahatlıkla Odyssey'in önüne koyabilirim.
Burada biraz iş oyuncuya kalıyor. Ben oyun mekaniklerini çok kafaya takmam, film gibi bir oyun olsun. Karakterle aynı duyguları paylaşayım dersen AC II ve devam serisi, sonrasında da AC3 ve devam serisi oynanabilir.
Oynanış benim için önemli, açık dünyada gezmeyi dolaşmayı severim dersen Odyssey tam bir görsel şölen.
Syndicate sorusuna da cevap vereyim ek olarak, bu serinin kırılma noktası Syndicate.
Ana karakterlerin cıvık, ideolojisiz olduğu ilk oyun. Unity, Syndicate ile AC serisi biraz daha genel kitleye hitap etmeye başladı ve yayıldı fakat AC 'nin has kitlesinin çok sevdiğini sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Black flag benim için nostalji bir oyundu lakin aklımda kalan sadece bu .Hocam genel olarak hepsi kotu ama bi black flag vs deneyebilirsin
'Black Flag'i küçükken oynayıp bitirmiştim ama çok net hatırlamıyorum açıkçası hikeysini; bayağı gemi sürüyor, korsan ve asker öldürüyordum (Assasin oyunu olarak hiç hayal bile edemiyorum). Şimdi Remake bekliyorum, belki ona bakarım'
Son düzenleme: