aynen daha ne kadar artacak ram ve ekrean kartları zaten pahalıdaha nereye kadar artacak şuan pc almak acayip mantıksız hal almaya başladı şuan ps5 pro alıp sony nin aboenlik sistemine 3 yıl alıp keyif yapmak daha mantıklı artık
aynen daha ne kadar artacak ram ve ekrean kartları zaten pahalıdaha nereye kadar artacak şuan pc almak acayip mantıksız hal almaya başladı şuan ps5 pro alıp sony nin aboenlik sistemine 3 yıl alıp keyif yapmak daha mantıklı artık
artık ddr5 pc ve rtx 5000 serisi almak acayip mantıksız bir hal aldı şuan pc toplayacak birisi nvdia düşünüyorsa kesinlikle 2.el 4000 süper serisine yönelmeli yada amd 9000 serisine bakmalı acayip saçma bir hal alıyor ddr5 yerinede ddr4 bakmalı artıkaynen daha ne kadar artacak ram ve ekrean kartları zaten pahalı
3 yıl beklersen, krizin 2028de biteceği öngörülüyorSuper serisi için 1 yıldan fazla bekledim bir 3 yıl daha bekleriz stok düzelir ins.
haber kesinleşti ekle3 yıl beklersen, krizin 2028de biteceği öngörülüyor
BPT paylaştı diye kesinleşmiş olmuyor hocam ya. Planlıyor yani kesin olmamakla birlikte uygulanacağı yönünde. Biz %100 yapıyoruz demediler ama piyasanın durumuna bakılınca yapacaklar.
BPT paylaştı diye kesinleşmiş olmuyor hocam ya. Planlıyor yani kesin olmamakla birlikte uygulanacağı yönünde. Biz %100 yapıyoruz demediler ama piyasanın durumuna bakılınca yapacaklar.
bunu görmüştüm az önce, düzenlerim konuyu teşekkürler.
Çok iyi fiyatlar.Tam zamanında aldım allahtan, bu fiyatları imkansız göremem birdahaAlıntıyı görüntüle