omercez
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
İndirim oranına değiyor benceAldığım her şey teslim edildi. Bundan sonrasında kalan arkadaşlara başarılar. Taksitte yapamadık. By ay sonu kartı nasıl ödeyecez b ilmiyorum![]()
İndirim oranına değiyor benceAldığım her şey teslim edildi. Bundan sonrasında kalan arkadaşlara başarılar. Taksitte yapamadık. By ay sonu kartı nasıl ödeyecez b ilmiyorum![]()
Daha buradan iptal yiyen olmadı sanırsam, benim 1 tane ürünüm geldi kalanı dağıtıma çıkmamış daha.İptaller gelmeye başlamış forumlardan gruplardan gördüğüm kadarıyla. Ürünü şuana kadar gelenlere hayırlı olsun![]()
değiyor değiyor tabi. 40 yılda bir gelecek bir fırsattı trendyolun iptal edip önünü kesemediği. kasko sigorta her şey yıl sonuna denk geliyor ya göçertiyor beniİndirim oranına değiyor bence![]()
bi sıkıntı olmuyor 30 kere girdimBen sipariş verdikten sonra girmedim hiç mailden kontrol ediyordum kargoya verilince sms geldi zaten
5 hesap vardıTrendyolexpressle gelen kargom bile geldi sorunsuz güzel indirimdi faydalanan herkese hayırlı olsun arkadaşlar benim 2 kargom vardı
bizim hayata geç kalmışlıkBitti mi bu
Egedeyseniz kolay gelsin ile de yollayandan almayın. Kargoya verilmesine rağmen dünden beri yola bile çıkmadı.İşiniz falan düşer sürat kargoya uğramayın diye atıyorum, ankaradan ankaraya dün verilen kargoyu getiremedilerTahmini teslim 22 aralık ahahaha
Alıntıyı görüntüle
Birden fazla hesapla alan kişilerin ürünlerine iptal giriyorlarmış galiba