Diş muayenesi ortalama ne kadar tutar?

Reaksiyon skoru
116
Dis doktoruna gideceğim, diş taşı temizliği ve müdahale edilmesi gereken 3-4 çürüğüm var. Gitmişken temizletmek istiyorum sigara ve çay lekelerini. Ama daha önce çok yolum düşmedi diş doktoruna. Ortalama ne kadar tutar? Hiçbir fikrim yok çünkü. Diş taşı temizliği + 3-4 çürük dişe artık ne yapılacak denirse. Biliyorum tahmin etmesi zor doktorun ne yapacağına göre değişir ama benim kafamda hiçbir aralık yok. Yakın zamanda yaptırmış yahut piyasayı az çok bilen var mı?

Özel mi yoksa devlet hastanesine mi gidiceksin bunlar değişir ki zaten genelde ilk muayene devlette bedava bazı özeller de ilk muayeneyi ücretsiz yapıyor

Dis doktoruna gideceğim, diş taşı temizliği ve müdahale edilmesi gereken 3-4 çürüğüm var. Gitmişken temizletmek istiyorum sigara ve çay lekelerini. Ama daha önce çok yolum düşmedi diş doktoruna. Ortalama ne kadar tutar? Hiçbir fikrim yok çünkü. Diş taşı temizliği + 3-4 çürük dişe artık ne yapılacak denirse. Biliyorum tahmin etmesi zor doktorun ne yapacağına göre değişir ama benim kafamda hiçbir aralık yok. Yakın zamanda yaptırmış yahut piyasayı az çok bilen var mı?
Yazın özel bir kliniğe gitmiştim.
Temizlik 2.000 TL’ydi.
Çürük başı ise 2.250 TL idi.

Tabii bu fiyatlar şehirden şehre, hatta hastaneden hastaneye değişir. Devlet hastanesinde ise ücretsiz olması lazım; en azından bizim burada ücretsiz.

Yazın özel bir kliniğe gitmiştim.
Temizlik 2.000 TL’ydi.
Çürük başı ise 2.250 TL idi.

Tabii bu fiyatlar şehirden şehre, hatta hastaneden hastaneye değişir. Devlet hastanesinde ise ücretsiz olması lazım; en azından bizim burada ücretsiz.
Ne3de olduğuna göre kesinlikle değişir. Yaşadığım ilde 2 dolguya 11k verdim

Çok değişken bir piyasası var dişim doktorun bulunduğu konuma göre bile 1000-2000₺ arasında fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Ama pahalı işler 2 diş kanal tedavisi geçen ay 10000 verdim başka doktor 12000 dedi

klinikten kliniğe fiyatlar aşırı değişiyor üniversite hastenesinde geçen sene 3000 falan istemişlerdi bu yıl 2000'e yaptırdım
çürüklerdede fiyat değişir hatta derinse kanal tedavisi ve 3d imalatlı dolgu gerekebilir

Çoğu poliklinik muayeneyi ücretsiz yapar, gene de fikir vermesi için güncel TDB fiyat listesini linke basarak görebilirsin. Genellikle bu fiyatların biraz daha altında işlem yapılıyor.

Geri