❌İndirim Bitti! 1St Player Thunderstorm TS4 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 2784TL

Siz tartışana kadar ürün kalktı satıştan zaten. Bedavaya ekranlı soğutucu bulmuşlar altını üstünü tartışıyorlar abi ilginç :D

bunun ekranı özelleştirilip gif ekleniyor mu veya ekran yansıtma oluyor mu acaba

Siz tartışana kadar ürün kalktı satıştan zaten. Bedavaya ekranlı soğutucu bulmuşlar altını üstünü tartışıyorlar abi ilginç :D
Bedavaya derken? Bedava dediğin paranın yarısına baba soğutucu alıyorsun. Hadi 2/3 fiyatına olsun. Sıvı soğutma gerekliymiş veya performansı arttıran bir parçaymış gibi lanse etmeyin artık bilmendiğiniz konularda.

Bu bütçeye ben olsam bunu tercih ederdim
*ürün kutusuz sıfır*
Bence de. 1st nin kalitesini bilmiyorum. Fakat bu önerdiğin modelin 2 Faslı’sını arkadaşıma aldık. Gayet güzel çalışıyor.

Arkadaşlar sıvı soğutmalar ucuz olabilir. Fakat bazı markaların fanları çok hızlı bozuluyor.

Daha önce ikinci el kasa aldıydım. Yine markası belirsiz ama rgb fan vardı. 2 sene sürmedi. Fanların rgb si ve fanlar çatladı. 2-3 fan bozuldu.

2014 de xigmatek in 12 mm fanlarını almıştım. Eski kasada baya kullandım. Çatıda tozlu raflar arasından çıkardım. Halen ilk günkü gibi çalışıyor.

Kısaca az da olsa çoğunluk tarafından kullanılan bilindik marka alırsanız en azından kafanızı ağrıtmaz. Ama yok bütçem az diyorsanız:). Ekranlı bu fiyata baya iyiydi.

Ben geçen gün ikinci el aldım 240 mm. 1200’e. Deepcool le500. Buda çok bilindik değil ama fiyat olarak uygun geldi.

Bu bütçeye ben olsam bunu tercih ederdim
*ürün kutusuz sıfır*
Bunun kutulusunu arkadaşa aldım 4k ya yok ekranlı asus olsun dedi asus lc 360 aldık 5.7k gibi bir rakama geldi o da gerçi ama zevk meselesi benim açımdan gereksiz önemli olan kalitesi ve soğutma performansı . Arkadaşa sipariş vermeden önce biraz araştırdım şu an kullandığım enermax liqmaxflo 360mm gibi radyatörü kalın pek model göremedim 5-6k bandında çok güzel soğutucu ama uzun zamandır stokta yok maalesef .

Bedavaya derken? Bedava dediğin paranın yarısına baba soğutucu alıyorsun. Hadi 2/3 fiyatına olsun. Sıvı soğutma gerekliymiş veya performansı arttıran bir parçaymış gibi lanse etmeyin artık bilmendiğiniz konularda.
Bende hava soğutma taraftarıyım ama görsel olarak çok iyi durduğu için bu tür ekranlı bir sıvı soğutma alacağım. Olaya sadece soğutma olarak bakmamak lazım.

Bende hava soğutma taraftarıyım ama görsel olarak çok iyi durduğu için bu tür ekranlı bir sıvı soğutma alacağım. Olaya sadece soğutma olarak bakmamak lazım.
Görsel kısmında istekleri olanları anlıyorum fakat çoğu kişi görselliği bırak iyi bir pc bile dizemiyor bu yüzden önermek yanlış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri