Bedavaya derken? Bedava dediğin paranın yarısına baba soğutucu alıyorsun. Hadi 2/3 fiyatına olsun. Sıvı soğutma gerekliymiş veya performansı arttıran bir parçaymış gibi lanse etmeyin artık bilmendiğiniz konularda.Siz tartışana kadar ürün kalktı satıştan zaten. Bedavaya ekranlı soğutucu bulmuşlar altını üstünü tartışıyorlar abi ilginç![]()
Bence de. 1st nin kalitesini bilmiyorum. Fakat bu önerdiğin modelin 2 Faslı’sını arkadaşıma aldık. Gayet güzel çalışıyor.Bu bütçeye ben olsam bunu tercih ederdim
*ürün kutusuz sıfır*![]()
Thermalright Frozen Magic 360 Black ARGB V2 BULK
Gelişmiş motor teknolojisiyle donatılmış bu yüksek verimli CPU soğutucu pompası, 7/24 kesintisiz çalışma için optimize edilmiştir.www.gaming.gen.tr
Bunun kutulusunu arkadaşa aldım 4k ya yok ekranlı asus olsun dedi asus lc 360 aldık 5.7k gibi bir rakama geldi o da gerçi ama zevk meselesi benim açımdan gereksiz önemli olan kalitesi ve soğutma performansı . Arkadaşa sipariş vermeden önce biraz araştırdım şu an kullandığım enermax liqmaxflo 360mm gibi radyatörü kalın pek model göremedim 5-6k bandında çok güzel soğutucu ama uzun zamandır stokta yok maalesef .Bu bütçeye ben olsam bunu tercih ederdim
*ürün kutusuz sıfır*![]()
Thermalright Frozen Magic 360 Black ARGB V2 BULK
Gelişmiş motor teknolojisiyle donatılmış bu yüksek verimli CPU soğutucu pompası, 7/24 kesintisiz çalışma için optimize edilmiştir.www.gaming.gen.tr
Bende hava soğutma taraftarıyım ama görsel olarak çok iyi durduğu için bu tür ekranlı bir sıvı soğutma alacağım. Olaya sadece soğutma olarak bakmamak lazım.Bedavaya derken? Bedava dediğin paranın yarısına baba soğutucu alıyorsun. Hadi 2/3 fiyatına olsun. Sıvı soğutma gerekliymiş veya performansı arttıran bir parçaymış gibi lanse etmeyin artık bilmendiğiniz konularda.
Görsel kısmında istekleri olanları anlıyorum fakat çoğu kişi görselliği bırak iyi bir pc bile dizemiyor bu yüzden önermek yanlış.Bende hava soğutma taraftarıyım ama görsel olarak çok iyi durduğu için bu tür ekranlı bir sıvı soğutma alacağım. Olaya sadece soğutma olarak bakmamak lazım.