ÖSYM Merkezi Ataması Kodları Yardım

Varex8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
894
Arkadaşlar ortaöğretim KPSS puanı ile alımda bu kodlar var ama şu 6262 kodu mesela sağlık mezunları için, iyi de sağlık lisans mezunu nasıl ortaöğretimden girecek girebiliyorsa bu niye ortaöğretim kadrosu oluyor bilgisi olan var mı başvuru yaparken çoğunda böyle kod var düz lise mezunu o zaman hiçbirine başvuramıyor mu

Ekler

• q.webp
    q.webp
    113.8 KB · Hit: 21
up+++

Arkadaşlar ortaöğretim KPSS puanı ile alımda bu kodlar var ama şu 6262 kodu mesela sağlık mezunları için, iyi de sağlık lisans mezunu nasıl ortaöğretimden girecek girebiliyorsa bu niye ortaöğretim kadrosu oluyor bilgisi olan var mı başvuru yaparken çoğunda böyle kod var düz lise mezunu o zaman hiçbirine başvuramıyor mu
Ortaöğretim, önlisans ve lisans bölümleri farklıdır. Doğru yere baktığından emin ol.

kodları ben yanlış bakıyormuşum doğrusunu öğrenince sorun çözüldü

sağlık mezunları dediğiniz olay,üniversite mi? yoksa sağlık meslek lisesi mi
üniversite demiştim de ben o kodu internette arattığımda çıkan bilgiler yanlışmış ösymnin yayınladığı PDF'de doğrusunu buldum o zaman mantıklı oldu

üniversite demiştim de ben o kodu internette arattığımda çıkan bilgiler yanlışmış ösymnin yayınladığı PDF'de doğrusunu buldum o zaman mantıklı oldu
hocam bende başvuru yaptım,düz memurluk olarak hayal ediyordum anca düz memurluk içinde onca bölüm bitirmek gerekiyormuş :) Bölümümden alım çok az.Ben de tıbbi görüntüleme mezunuyum

hocam bende başvuru yaptım,düz memurluk olarak hayal ediyordum anca düz memurluk içinde onca bölüm bitirmek gerekiyormuş :) Bölümümden alım çok az.Ben de tıbbi görüntüleme mezunuyum
üni okuyanların düz memurluğu bayağı zor bu aralar ben de 2 üniversite okuyorum son sınıfım birisinde son senem de geçti ders bıraktım bilerek bitirmedim ortaöğretim puanımı kullanabilmek için ve şuan o puanla destek personeli olarak başvuruyorum.. hakkımızda hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri