🔥İndirim 🔥YILIN EN DÜŞÜK FİYATI 🔥 Razer Goliathus Fortnite Edition 2376TL

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
591
Birçok şeye aptalca paralar verdim ama bir mousepad için bu paraları vermeyi hala anlamıyorum.

Bu arada fırsat mı, fırsat. Paylaşım için teşekkürler.

Starship'in isi kalkanlarinin teknolojisiyle yapmislar. 1k celciusta hafif kaygan hale geliyormus. Biraz fazla surtunmeniz gerekebilir o dereceye ulasmak icin ama sonuc muhtesem olacak. Epstein sizi kiskanacak.

Birçok şeye aptalca paralar verdim ama bir mousepad için bu paraları vermeyi hala anlamıyorum.

Bu arada fırsat mı, fırsat. Paylaşım için teşekkürler.
Valla bende sudan dolayı oluşan beyazlamalar/yıpranlanmalar oluşmama garantisi olsa alırdım ama bence öyle bir şey mümkün değil. Sadece direnci artar. 400 liraya sevdiğiniz bir pad alın, yüzeyi istediğiniz gibi olsun, 5 kere alın zaten en kötü 1 tanesi 6 ay gitse iki tarafıda kullan 1 yıl. Bu 5 yıl gitse ancak aynı fiyat. Bence 5 yıl gitmez.

Valla bende sudan dolayı oluşan beyazlamalar/yıpranlanmalar oluşmama garantisi olsa alırdım ama bence öyle bir şey mümkün değil. Sadece direnci artar. 400 liraya sevdiğiniz bir pad alın, yüzeyi istediğiniz gibi olsun, 5 kere alın zaten en kötü 1 tanesi 6 ay gitse iki tarafıda kullan 1 yıl. Bu 5 yıl gitse ancak aynı fiyat. Bence 5 yıl gitmez.
Yıkayınca geçiyor bu arada. Muhtemelen ~5 yıldır aynı mousepad’i kullanıyorum, bir problem yok.

Bu arada sadece düşüncemi yazmıştım, ilk kez bu forumda bu kadar çok tepki aldım :)

Yıkayınca geçiyor bu arada. Muhtemelen ~5 yıldır aynı mousepad’i kullanıyorum, bir problem yok.

Bu arada sadece düşüncemi yazmıştım, ilk kez bu forumda bu kadar çok tepki aldım :)
Emin değilim, belki siyah olmadığı için belli değildir. Silince veya yıkayınca o yıpranma gitmiyor.
Benimkisi tepki değildi ne düşündüğümdü. Bu bir cihazın 10 yıl gitmesini beklemek gibi bir şey ama olsa olsa 5 yıl gider. Ve bir bakmışınız markanın 10 yıllık garantisi, o makinedeki sadece bir parça için geçerlidir 🤣 O yüzden mousepad konusunda da çok para vermek, doğru gelmedi. Uzun ömürlü olduğundan şüpheliyim, yılda sürekli yenisini bile alsam daha rahat olurum gibi sürekli temiz yüzey 🤣 sanki yeni lastik takarmış gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım ben 1k üstü versem şunu alırım; https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-razer-gigantus-v2-large-fiyati,48629519.html

Merakta ediyorum. Bende çakma goliathus var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri