Kulaklik Tavsiyesi 3K BANDINDA

Reaksiyon skoru
31
Bütçe
3000
Selamlar butcem biraz sinirli o yuzden guzel f/p birsey almak istiyorum logitech g435 almayi dusunuyorum ama 2 sorun var hem biraz butcemin ustunde hemde beyaz bir setim var beyaz almak istiyorum ama beyaz olunca 2 katina cikiyor

Kulaklik uzerinde aradigim kriterlerde ses kalitesinden cok mikrofon kalitesinin olmasi hem dcde temiz bir ses hem oyunda ses kasabilecegim birsey ariyoruk kisaca
Onerilerinizi bekliyorum...

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Selamlar butcem biraz sinirli o yuzden guzel f/p birsey almak istiyorum logitech g435 almayi dusunuyorum ama 2 sorun var hem biraz butcemin ustunde hemde beyaz bir setim var beyaz almak istiyorum ama beyaz olunca 2 katina cikiyor

Kulaklik uzerinde aradigim kriterlerde ses kalitesinden cok mikrofon kalitesinin olmasi hem dcde temiz bir ses hem oyunda ses kasabilecegim birsey ariyoruk kisaca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dün akşam çıktı özellikleri çok iyi görünüyor ama nasıldır bilmem istersen birkaç hafta bekle incelemeleri yayınlansın öyle al tam bütçene yetiyor

r

razer barracuda x
gaming gecesinde bu hafta 3k oldu 2 hafta önce 3,2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37