Anadolu Lisesi mi Meslek Lisesi mi?

pyraxen

80+
Reaksiyon skoru
2
9.sınıf anadolu lisesi öğrencisiyim dersler ve konular bana zor geliyor 6 tane zayıfım var edebiyat dersi matematikten daha zor hatta geçme şansım çok düşük sizce meslek lisesine gitmelimiyim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
9.sınıf anadolu lisesi öğrencisiyim dersler ve konular bana zor geliyor 6 tane zayıfım var edebiyat dersi matematikten daha zor hatta geçme şansım çok düşük sizce meslek lisesine gitmelimiyim
Meslek lisesinde alan dersleri var onlar da seni zorlayabilir ona göre

• Beğen
Bu soruyu kendin cevaplaman gerekiyor. Hayatını biz değil sen yaşayacaksın. Neye ilgin olduğuna sen karar ver

Bu soruyu kendin cevaplaman gerekiyor. Hayatını biz değil sen yaşayacaksın. Neye ilgin olduğuna sen karar ver
arkadaşa karılıyoru m üniversite vs okumam yada kazanamam boşta kalırım diyorsan meslek lisesine geç en azından meslek sahibi olsun hiç yoktansa
ama düşün taşın bizim bir şey dememiz fazla ffayda etmez

• Beğen
arkadaşa karılıyoru m üniversite vs okumam yada kazanamam boşta kalırım diyorsan meslek lisesine geç en azından meslek sahibi olsun hiç yoktansa
ama düşün taşın bizim bir şey dememiz fazla ffayda etmez
okumak istiyorum ama olmuyorsalonda çalışığ spor hocası olmak istiyorum

• Beğen
istediğin bölümde iş bulma imkanın nasıl vs araştır sonra boşta kalma
birde ne konuda eksik hissediyorsan ya özel derse git yada internette bir sürü video var
şahsen ben meslek lisesi elektirik okudum ilaç fabrikasında çalışıyorum bakımcı olarak yardımcı işletmeler dedğimiz bölüme bakıyorum memnunum birde çoğu kişi nedense 08:00 17:30 çalışaacak diye bir şey yok herkes özeniyor ama yapılacak iş çok var :(
git sanayi ye iş öğren :)

Meslek lisesi diyorum. Sanayiye gidiyoruz, usta bulamıyoruz. Herkes birbirinden kapıyor.

liseyi sadece diplomam olsun diye okumak istiyorum antrenör olmak istiyorum normalde

Meslek lisesinde de alan dersleri var. Ayrıca çoğu meslek bölümü sayısal. Meslek lisesi denildiğinde aklınıza Halk Eğitim Merkezi gelmesin.

11. Sınıf Anadolu lisesi öğrencisiyim, zorlanıyorsan eğer hayatını kurtarmak için mesleğe geç.

insanların meslek lisesini kaçış yolu olarak görmesi kadar saçma bir şey okumadım da, görmedim de. Arkadaşlar, evet meslek lisesinde ana temel dersler Anadolu liselerine göre çok daha kolay, fakat bunun 10. sınıfı, 11. sınıfı, 12. sınıfında staj var. ben şu anda 11. sınıf öğrencisiyim, 18 dersim var, 7 tanesi bölüm dersi. Yani burası da bir kaçamak yolu değil, buranında kendine göre zorlukları var. Hatta Anadolu dan çok daha zor, o temel derslerden kaldıysan, burada sadece 9. sınıfı geçersin.

Reis maddi durumunuz nasıl bilmiyom tabi de fakirin fantezisi olmaz spor hocası olcam diyon da o biraz fantastik bişey. Eğer üni okumiyacam diyosan mesleğe geç bir an önce işini eline şne al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,222
Üyeler
187,013
Son üye
130yedi
Geri