Meslek lisesinde alan dersleri var onlar da seni zorlayabilir ona göre9.sınıf anadolu lisesi öğrencisiyim dersler ve konular bana zor geliyor 6 tane zayıfım var edebiyat dersi matematikten daha zor hatta geçme şansım çok düşük sizce meslek lisesine gitmelimiyim
Bu soruyu kendin cevaplaman gerekiyor. Hayatını biz değil sen yaşayacaksın. Neye ilgin olduğuna sen karar ver9.sınıf anadolu lisesi öğrencisiyim dersler ve konular bana zor geliyor 6 tane zayıfım var edebiyat dersi matematikten daha zor hatta geçme şansım çok düşük sizce meslek lisesine gitmelimiyim
arkadaşa karılıyoru m üniversite vs okumam yada kazanamam boşta kalırım diyorsan meslek lisesine geç en azından meslek sahibi olsun hiç yoktansaBu soruyu kendin cevaplaman gerekiyor. Hayatını biz değil sen yaşayacaksın. Neye ilgin olduğuna sen karar ver
okumak istiyorum ama olmuyorsalonda çalışığ spor hocası olmak istiyorumarkadaşa karılıyoru m üniversite vs okumam yada kazanamam boşta kalırım diyorsan meslek lisesine geç en azından meslek sahibi olsun hiç yoktansa
ama düşün taşın bizim bir şey dememiz fazla ffayda etmez
Valla hocam iyi güzel hayal ama tr şartlarında böyle geçinmem imkansıza yakın.okumak istiyorum ama olmuyorsalonda çalışığ spor hocası olmak istiyorum
Meslek lisesinde de alan dersleri var. Ayrıca çoğu meslek bölümü sayısal. Meslek lisesi denildiğinde aklınıza Halk Eğitim Merkezi gelmesin.9.sınıf anadolu lisesi öğrencisiyim dersler ve konular bana zor geliyor 6 tane zayıfım var edebiyat dersi matematikten daha zor hatta geçme şansım çok düşük sizce meslek lisesine gitmelimiyim