Oyunlarda INPUT lag Sorunu..

aynı sorun devam ediyor değişen bir şey yok valla
Sorunu cozdunuz mu ve inputlagı nasıl ölçebilirim ölçülebiliyor sanırım bende de vardı aynı durum driver güncellemesinden sonra ve ramler 4800 cl40tan 5400 cl32ye alınca baya azalmıştı sonra daha da bir şey yapmamıştım ama tamamen hissiyat olarak ilerliyordum ölçen bir program varsa oradan teyit edebilirdim ayrıca ramlerde sorun var mı bakmamışsanız onu kontrol etmeniz önemli memtest86dan ramler takılma ve hız konusunda baya etkili

Sorunu cozdunuz mu ve inputlagı nasıl ölçebilirim ölçülebiliyor sanırım bende de vardı aynı durum driver güncellemesinden sonra ve ramler 4800 cl40tan 5400 cl32ye alınca baya azalmıştı sonra daha da bir şey yapmamıştım ama tamamen hissiyat olarak ilerliyordum ölçen bir program varsa oradan teyit edebilirdim ayrıca ramlerde sorun var mı bakmamışsanız onu kontrol etmeniz önemli memtest86dan ramler takılma ve hız konusunda baya etkili
ölçemezsin makine olması lazım optik sensörle çalışan, pc kendi kendine ölçemez

ölçemezsin makine olması lazım optik sensörle çalışan, pc kendi kendine ölçemez
Yani gözle görülür fark oldu ramlerde dediğim değişiklikten sonra ama ramlerim 7000mhz cl32 destekliyor bende 6000mhz cl30 yapacaktım onda denedim diye dedim ama çok önemli değil sizce fark eder valorant ve vade 5400mhzden 6000 e almam

Geri