Selamlar bir adet main kullandığım mail adresim var bir kaç tane de resmi kurumlar için kullandığım mail adresine sahibim . Bir de outlook hesabım var . Bu maillerin hepsi ana mail adresimi ikincil kurtarma e postası olarak kullanıyor . Birkaç gün önce mail adresime ubisoft hesabımda şüpheli etkinlik tespit edildiğine dair bir mail aldım ve hemen girip şifre değişikliği yaptım . Ardından bir kaç saat sonra Riot games den bir doğrulama kodu maili aldım ve hesabımın e postası değiştirildi ben de hemen riot destekten hesabımı geri kurtardım . Vakit kaybetmeden mail adreslerimin şifrelerini telefonum üzerinden değiştirdim . Bir kaç gündür günde en az bir kere olacak şekilde outlook , epic games , ea games üzerinden şüpheli etkinlik ve doğrulama kodları geliyor cihazıma . Bilgisayarımı benden başka bir tek kardeşim kullanıyor ve o da bana gta 5 için hile yazılımı indirmeyi denediğini ama olmayınca exe dosyasını sildiğini söyledi . Ben de durumdan şüphelenip antivürüs programları ile tam tarama yaptım defender , eset gibi programlarda herhangi bir casus yazılım da bulunamadı . Görev yöneticisinde de şüpheli bir uygulama göremedim . Bilgisayarım temiz görünüyor ama bu mailler gelmeye devam edecek gibi duruyor . Normal bir bot mu yoksa hesaplarım gerçekten tehlike altında mı bilemiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim . İyi forumlar