supremekalel
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Kuzenim w75 v2 aldi daha kargoya verilmedi. Kendimde bunu alip onada bunu aldirmayi dusunuyorumalınır ben aldım dün alüminyum kasalı en ucuz klavye
Kuzenim w75 v2 aldi daha kargoya verilmedi. Kendimde bunu alip onada bunu aldirmayi dusunuyorumalınır ben aldım dün alüminyum kasalı en ucuz klavye
şahsi fikrim bu daha iyi gateron jade var switch olarak ve alüminyum kasalı plastik yerine ben bunu tercih ettimKuzenim w75 v2 aldi daha kargoya verilmedi. Kendimde bunu alip onada bunu aldirmayi dusunuyorum
Aynen bu yuzden banada bu mantikli geldi ve cok hos duruyor.şahsi fikrim bu daha iyi gateron jade var switch olarak ve alüminyum kasalı plastik yerine ben bunu tercih ettim
Bende alacam gibi cok hosuma gittiBen de aldım 2 hafta falan oldu. Çok beğendim.
ben trendyoldan aldım 6bin üstüne 6 taksit yapıyorlar ürün ekleyip sonrasında iptal ettim 4300 6 taksite aldımAynen bu yuzden banada bu mantikli geldi ve cok hos duruyor.
Bende alacam gibi cok hosuma gitti
Cok iyi strateji yapmissin bende trendyoldan bakiyordum bunu soyledigin cok iyi oldu tesekkurlerben trendyoldan aldım 6bin üstüne 6 taksit yapıyorlar ürün ekleyip sonrasında iptal ettim 4300 6 taksite aldım
Trendyolda 6 taksite denk geliyor bu yontemle 4300lira oluyoridefix world parafa 6 ziraate 5 taksit yapıyor direk 4350 geliyor ama
Benim kredi kartim is bankasiTrendyolda 6 taksite denk geliyor bu yontemle 4300lira oluyor