❌İndirim Bitti! Montech KING 95 PRO Outlet Kutu Hasarlı 4.752 TL

5 reverse blade fanla bu kalitede kasa bu fiyata daha da bulamazsınız zaten baya iyiymiş. Ben tipini sevemedim ama fazla yumuşak çizgiler

5 reverse blade fanla bu kalitede kasa bu fiyata daha da bulamazsınız zaten baya iyiymiş. Ben tipini sevemedim ama fazla yumuşak çizgiler
Tipi böyle de oluyor istersen içinden çıkan mesh ile.
4710562744941 (10)-550x550.webp

Niye bulamayasın daha 2 ay önce lian li vector 3 reverse 1 egzos fanlı akvaryum kasasını aldım 3800 e. Tamam güzel kasa olabilir ama alternatifsiz ya da çok büyük fırsat değil bence

Niye bulamayasın daha 2 ay önce lian li vector 3 reverse 1 egzos fanlı akvaryum kasasını aldım 3800 e. Tamam güzel kasa olabilir ama alternatifsiz ya da çok büyük fırsat değil bence
senin saydığında 2 tane reverse blade fan eksik. kafadan 1k eksidesin. Üstüne vector ile king 95 pro aynı mı ? vector mesh kasadan kırma bu ise gerçek akvaryum. Ben çift bölmeli olmayan yarı akvaryum kasaları hiç beğenmiyorum hem soğutma hem tasarım olarak. zaten daha ucuzlar bu sebeple.

Beyaz olanı kullanıyorum çok kaliteli bir kasa. Yurtdışında çok satılan bir model ama ülkemizde pek bilinmiyor.

senin saydığında 2 tane reverse blade fan eksik. kafadan 1k eksidesin. Üstüne vector ile king 95 pro aynı mı ? vector mesh kasadan kırma bu ise gerçek akvaryum. Ben çift bölmeli olmayan yarı akvaryum kasaları hiç beğenmiyorum hem soğutma hem tasarım olarak. zaten daha ucuzlar bu

Soğutması oldukça iyi alta 2 fan ekledim. Sıcaklık değerleri oldukça güzel tabi tam akvaryum ya da psu altta kasa zevk meselesi bende psu arkada olunca sevmiyorum mesela. Kasa iyi lafım yok ama inanılmaz bir fırsat değil sonuçta kutu hasarlı ürün geldiğinde sorun varsa iade ile uğraşabilirsiniz. Kasa dengesi/cam kırığı vs Amazon olsa göz kapalı alınır ancak diğer firmalarda yaşanacak sinir harbi ihtimali de var. Hepsine baktığında pahalı ya da alınmaz demiyorum ama çok büyük bir fırsatta kaçmış değil bence.

ben camında karartma olduğu için Montech king 65 pro aldım süper kalitesi bu marka yurtdışında çok popüler ülkede yeni en sevdiğim kasası bu Montech King 95 Pro ultra

1766334840440.webp

Alan kişi de görecek bu kasa cidden çok büyük ve ağır bir kasa öyle çıtı pıtı akvaryum kasalardan değil nerdeyse 12kg ağırlığı var. Plastik değil her yeri metal. Umarım yazdığı gibi sadece kutu hasarlıdır evladiyelik kasa bu.

65 pro bu şekilde boyutlar tamamen aynı camları karartmalı olduğu için tercih ettim indirimlerle amazondan 3400 e aldım sıfır olarak çok memnunum markadan korkmayın

IMG_2536.webp

Ürünü alan bendim. Bugün elime ulaştı (DHL sağolsun birkaç kere aramam gerekti getirmeleri için...). Paylaşan arkadaşa, @Dukeler'e, çok teşekkür ederim. Kutuda ufak sürtmeler olmuş sadece. Kutunun kontrastı azalmış. Bütün hasar bu kadar. Ürün içeriği sapasağlam şekilde geldi. @Dukeler in dediği gibi bel ağrıtan bir ağırlığı var ve premium bir kalitede olduğu belli.
Tekrar teşekkürler hocam.

Ekler

• 1000129245.webp
    1000129245.webp
    751.5 KB · Hit: 25
Son düzenleme:
Geri