Düz s24 mü s25 fe mi

doğrudur sonuçta bi modelin alt klasmanı denilecek bir telefon ama özelliklerini sanal mecradan karşılaştırıncada daha cazibeli gözüküyor. Bunun kararını en doğru vericek kişi o cihazları kullanan kişilerin kararı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kadar bilgi sahibi değilim kusura bakmayın fan edition olduğunu biliyorum sadece eğer dediğiniz gibi malzemeden kısıp bataryaya eklemekse FE daha mantıklı
s24fe düz s24 ile kafa kafaya s24fe s25fenin 1 alt modeli tartışmaya gerek yok ikiside ekran gövde haricinde neredeyse aynı cihaz şarjdan ve büyük ekran sevdiğimden s25fe tercih ederdim son sözüm bu

sizde ilgileniyosunuz bu cihaz üzerinden sanırım sizce telefonun fiyatı yakın bir tarihte düşermi beklemelimiyim yoksa şimdi almalımıyım. öyle herhangi bir aciliyetim bulunmuyor cihazımı değiştirmek için
Ben S24 için ciddi bir indirim olmaz diye düşünüyorum, S25 FE ise biraz düşer gibi. Ancak ram krızi muhabbeti de var, bu yüzden 1 ay içinde fiyatlar sabit kalır- düşer. Sonra artar gibi geliyor.

S24'ün ekran parlaklığı, parmak izi sensörü, kullanılan malzeme kalitesi S25FE'nin önünde. S25 FE ise yazılım güncelliği ile ön planda.

Ekran boyutunda beklentiniz neyse onu almak en mantıklısı. Aynı diyorsanız S24 derim, FE güzel bir seri ancak S serisiyle karşılaştırmak doğru değil.

Ben S24 için ciddi bir indirim olmaz diye düşünüyorum, S25 FE ise biraz düşer gibi. Ancak ram krızi muhabbeti de var, bu yüzden 1 ay içinde fiyatlar sabit kalır- düşer. Sonra artar gibi geliyor.

S24'ün ekran parlaklığı, parmak izi sensörü, kullanılan malzeme kalitesi S25FE'nin önünde. S25 FE ise yazılım güncelliği ile ön planda.

Ekran boyutunda beklentiniz neyse onu almak en mantıklısı. Aynı diyorsanız S24 derim, FE güzel bir seri ancak S serisiyle karşılaştırmak doğru değil.
parmak izi sensörüne nasıl ulaştınız

tamam bana farkını açıklamanı istiyorum nasıl bir fark yaratıyor kağıt üstündeki her veri üstünlük olmuyor
Birçok kişinin görüşüne göre, ultrasonik parmak izi tarayıcıları optik tarayıcılara göre daha üstündür çünkü optik tarayıcılar yalnızca parmak uçlarındaki görünür çizgilerin 2 boyutlu bir görüntüsünü oluşturabilir. Buna karşılık, ultrasonik sensörler üç boyutlu bir görüntü oluşturabilir. Bu, ultrasonik parmak izi tarayıcılarının daha güvenilir olduğu ve hatta kullanıcıların parmakları ıslakken bile kullanılabileceği anlamına gelir. Öte yandan, parmak izinde yağ veya kir varsa veya cam kirliyse kullanımı zor olabilir.

Kısa bir araştırmayla bunları buldum, pratikte daha hızlı açılım sağlıyor, ıslak elle de kullanım sağlar. Parlaklığın tavan yapması vb. durumlar olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,046
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri