4-5 k civarı manyetik ve rapid trigger klavye önerisi

Mafissa

80+
Reaksiyon skoru
0
Bir haftadır klavye arıyorum aradığım özellikler rapid trigger manyetik olması boyutları ise %60 65 tercihim olur beyaz ve kablosuz olması önemli teşekkürler

Wraith klavyesini öneririm. Eğer mavi renk hoşuna gidiyorsa iki tane daha beyaz, mavi içeren seçenekleri var.

Ayrıca switchlerini, keycaps falan satıyorlar. Yani ileride sorun yaşarsan switch ve keycaps vb. değiştirebilirsin.

Wraith klavyesini öneririm. Eğer mavi renk hoşuna gidiyorsa iki tane daha beyaz, mavi içeren seçenekleri var.

Ayrıca switchlerini, keycaps falan satıyorlar. Yani ileride sorun yaşarsan switch ve keycaps vb. değiştirebilirsin.
Kablosuz istiyorum ama 8000 hz i kablosuz da alabilir miyim bilmiyorum klavye güzel ama hazır bütçe ayırmışken daha iyisini bulabilir miyim mesela

Wraith W75 V2 daha mı iyi olur

%60-65 istediğinizdewn W60 atmıştım. Bu sürüm de uygunsa evet bunu alın.
8K Hz kablosuz sunan klavye görmedim ya. Genelde kablosuzda 1K destekliyorlar, kablolu 8K oluyor. Araştırınca böyle 1-2 model çıkar ama önermem.

%60-65 istediğinizdewn W60 atmıştım. Bu sürüm de uygunsa evet bunu alın.
8K Hz kablosuz sunan klavye görmedim ya. Genelde kablosuzda 1K destekliyorlar, kablolu 8K oluyor. Araştırınca böyle 1-2 model çıkar ama önermem.
75 de uygun olur gibi bakmaya devam edicem teşekkürler

Geri