Allahyolunda
80+
- Reaksiyon skoru
- 164
En düşük fiyata yakın bir noktada. Alma planı olanlar veya bu bütçede telefon arayanlar kaçırmasın
3 yıl güncelleme plastik kasa uzak tutuyor beni hocam 33k veriyorsam kasası da bi zahmet alimünyum olsun ve en az 6 yıl güncelleme alsın
İnan 33kya o verdiklerini bile iyi veriyor.3 yıl güncelleme plastik kasa uzak tutuyor beni hocam 33k veriyorsam kasası da bi zahmet alimünyum olsun ve en az 6 yıl güncelleme alsın
düz honor 400ü aldım 18e hayatımda aldıgım en iyi kararlardan biri olabilir3 yıl güncelleme plastik kasa uzak tutuyor beni hocam 33k veriyorsam kasası da bi zahmet alimünyum olsun ve en az 6 yıl güncelleme alsın
S25 fe s24 fe bunları alabilirsin zaten hali hazırda bulunan cihazlar bunlar
İyi bir cihaz da S25 FE’nin işlemcisi 2400. 2500 olsa ya da onun E hâli olsa… Bir de 8 GB RAM var. Ben kararsız kaldım; acaba fiyatı daha da düşer mi?S25 fe s24 fe bunları alabilirsin zaten hali hazırda bulunan cihazlar bunlarsanki çok şey istedik
8 GB RAM ve 256 GB olması arada bıraktı beni, honor 400 pro o tarafta daha iyi ama daha az güncelleme desteği veriyor ve kasası daha farklıfe tabi ikıncı elde fe daha canlı hem
S25 fe daha iyi8 GB RAM ve 256 GB olması arada bıraktı beni, honor 400 pro o tarafta daha iyi ama daha az güncelleme desteği veriyor ve kasası daha farklı