Son 1 yılın en düşük fiyatı, satıcı Hepsiburada fiyatı gayet iyi ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
2080 olursa artık yeni yıl ile zam yapmazlarsaKeşke focus pen de şu fiyatlara düşse
Ülkeye bin tablet başına 10 kalem getirmiş xiaomi bey saolsun. Tüm forum tableti aldık kalemi bekliyoz2080 olursa artık yeni yıl ile zam yapmazlarsa
Valla ya. Redmi smart pen de satıyorlardı, şimdi de honorunkini getirmişler, focus pen bekliyoruz gelmedi biÜlkeye bin tablet başına 10 kalem getirmiş xiaomi bey saolsun. Tüm forum tableti aldık kalemi bekliyoz
İlerde resim çizerim veya not tutarım diyorsan alınır bence.alınır mı? sadece video-film için kullanıyorum tableti.
Sudoku veya tek elle oynanan oyunlarda belki biraz kolaylık sağlar. Onun haricinde size pek gitmez gibi ama ilerde lazım olur, belki kullanırım derseniz yine de alınabilir.tableti video ve oyun için kullanıyorum. alsam bana ne gibi kolaylık sağlar
X9 var yanına x9a almayı düşünüyorum ikisindede calısır mıSon 1 yılın en düşük fiyatı, satıcı Hepsiburada fiyatı gayet iyi ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
X9a ile uyumlu X9 ile Uyumlu değil satıcı soru cevaplarına göre.X9 var yanına x9a almayı düşünüyorum ikisindede calısır mı