Araca takip cihazı koyucam kardeşim sürekli arabayı kaçırıyor ehliyeti yok ceza yiyoruz sürekli. Sesi çıkmayan ucuz yollu konum gösteren bişi lazım şimdiden teşekkür ederim
valla hiç bilmiyorum ama üzücü bir durum okkalı bi abi dayağı yemeliAraca takip cihazı koyucam kardeşim sürekli arabayı kaçırıyor ehliyeti yok ceza yiyoruz sürekli. Sesi çıkmayan ucuz yollu konum gösteren bişi lazım şimdiden teşekkür ederim
Yedi zatende bidaha cesaret ederse eve ceza gelince öğrenmek yerine konumdan yerini görüp son gördüğüm konuma gidip onu oraya gömeceğim o yüzden takip cihazı lazımvalla hiç bilmiyorum ama üzücü bir durum okkalı bi abi dayağı yemeli
hocam airtag işinizi görür müLiseli knk harçlığını biz veriyoz ceza hak getire ĞALDPALXPA
Air tag çok pahalı hocam ya şöyle bi HB ve Trendyola takip cihazı yazınca bir sürü 300 500 bandında ürün var ama alınacak olan hangisidir bilmediğim için buraya sorayım dedim.hocam airtag işinizi görür mü
bi de kardeşimizin parayı ağaçtan toplanmadığını göstermek lazım gibi![]()
Geçen reeder ın takip cihazı kuponla 400 liraya geliyodu. Bitmediyse alınabilirAraca takip cihazı koyucam kardeşim sürekli arabayı kaçırıyor ehliyeti yok ceza yiyoruz sürekli. Sesi çıkmayan ucuz yollu konum gösteren bişi lazım şimdiden teşekkür ederim
Uygulamada çark mı ne varmış biri çarktan çıkan kuponları paylaşıyodu. Belki ilk alışverişe kuponda vardır.Neredeydi kupon hocam
Direksiyon oyuncak değil hocam airbag var içinde arabayı kaçırmasın diye airbag ışığını yakmaya gerek yokşaka yapmıyorum direksiyon çıkartabiliyor mu? eğer çıkabiliyorsa bi deneyin