Daaker
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
nothing markası cmf serisi ondan cmf diye yazmış arkadaşCMF ile Nothing aynı değil. Başlığı düzeltelim
nothing markası cmf serisi ondan cmf diye yazmış arkadaşCMF ile Nothing aynı değil. Başlığı düzeltelim
duzelttım baslıgınothing markası cmf serisi ondan cmf diye yazmış arkadaş
ha tamamdır ozaman hocam kbduzelttım baslıgı
bu indirimden önce nothing phone 1 de uzun bir süre 9999 TL idi. ben onu aldım hala güzelce kullanıyorum. CMF'nin bir çok dezavantajından da kurtulmuş bir halde. örneğin snapdragon işlemcisi hiç bir oyunda kasma donma vs. hiç yapmadı. ve nfc de var tek kötü yanı 4500Mah ama ben ekranı 60 hertz e çektiğimde rahat 1 günü yine çıkarabiliyordum pil koruması da açıkkenBelki ilgilenen olur en ucuz bu sanırım
su yeşili 6 taksit imkanı varNothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Su Yeşili : Amazon.com.tr: Elektronik
Nothing CMF Phone 1 8 gb Ram 128 gb Su Yeşili : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
iyi yakalamıssın o modelı hayırlı olsunbu indirimden önce nothing phone 1 de uzun bir süre 9999 TL idi. ben onu aldım hala güzelce kullanıyorum. CMF'nin bir çok dezavantajından da kurtulmuş bir halde. örneğin snapdragon işlemcisi hiç bir oyunda kasma donma vs. hiç yapmadı. ve nfc de var tek kötü yanı 4500Mah ama ben ekranı 60 hertz e çektiğimde rahat 1 günü yine çıkarabiliyordum pil koruması da açıkken
İndirim nerdeyse 2 hafta sürdü 500 tane konusu açıldıiyi yakalamıssın o modelı hayırlı olsun
3 ve 3a modelini indirimli hatta taksitli sattılar. 3a aldım bende, sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.İndirim nerdeyse 2 hafta sürdü 500 tane konusu açıldı