Nothing Phone (3a) 12 gb Ram 256 gb 9 TAKSİT!

orta seğment sosyal medya telefonlarına bu kadar para vermek gercekten komedi güclü bir işlemci yok 3 yıl sonra güncelleme bile almıyacak..

Nothing Phone 1'i 10bin
Nothing Phone 2'yi 20bin
Nothing Phone 3'ü 30bin yapmaları lazımdı.

cehalet akıyor hocam adını ilk defa duydun galiba bilgin yoksa yorum yapma
Cehalet değil, tecrübe diyelim. Aslında cevabı hak eden biri değilsiniz ancak yine de belki başka merak edenler olur diye neden böyle düşündüğümü yazayım.

Nothing Phone’un arayüzü ne kadar temiz ve saf Android’e yakın olursa olsun, yazılımsal hatalarla karşılaşma olasılığı Samsung’a kıyasla daha yüksek. Samsung hem stabilite konusunda hem de 7 yıl güncelleme desteğiyle açık ara önde. Ayrıca Nothing Phone’un servis ağı yetersiz, çoğu şehirde servisi yok. Yarın öbür gün bir sorun olduğunda kargo ile göndermekle uğraşıp birkaç hafta telefonsuz kalabilirsiniz. Üstelik ikinci el piyasası da neredeyse yok (Samsung’un bile Apple gibi güçlü bir piyasası yokken bu markanın olması zaten beklenemez).

Sadece taksit ile telefon alabilecek ve acil ihtiyacı olan kişiler tercih edebilir.

Cehalet değil, tecrübe diyelim. Aslında cevabı hak eden biri değilsiniz ancak yine de belki başka merak edenler olur diye neden böyle düşündüğümü yazayım.

Nothing Phone’un arayüzü ne kadar temiz ve saf Android’e yakın olursa olsun, yazılımsal hatalarla karşılaşma olasılığı Samsung’a kıyasla daha yüksek. Samsung hem stabilite konusunda hem de 7 yıl güncelleme desteğiyle açık ara önde. Ayrıca Nothing Phone’un servis ağı yetersiz, çoğu şehirde servisi yok. Yarın öbür gün bir sorun olduğunda kargo ile göndermekle uğraşıp birkaç hafta telefonsuz kalabilirsiniz. Üstelik ikinci el piyasası da neredeyse yok (Samsung’un bile Apple gibi güçlü bir piyasası yokken bu markanın olması zaten beklenemez).

Sadece taksit ile telefon alabilecek ve acil ihtiyacı olan kişiler tercih edebilir.
Ben alıp 6-7 yıl kullanma derdindeyim hocam . Satma gibi derdim yok. her şey servis değil asusun servisi var da ne oluyor ağzıma sıçtılar. Önemli olan firma...

Ben alıp 6-7 yıl kullanma derdindeyim hocam . Satma gibi derdim yok. her şey servis değil asusun servisi var da ne oluyor ağzıma sıçtılar. Önemli olan firma...
Maalesef hocam, servis kısmına distribütörlerin baktığı çoğu markada sıkıntı yaşanıyor. Çoğu marka, anlaşmalı olduğu distribütör firmanın servislerini neredeyse hiç denetlemiyor, onlar da kafalarına göre takılıyor.

iptal ediliyor geçen seferde iphone için oldu
Farklı bir sebepten iptal edilmiştir, ezbere yorum yapmayın. Ben 6 taksit iphone 17 satın aldım o kampanyada. 9 taksiti kaçırmıştım. Örneğin bazı ürünlerde limiti olmayan bir kartla satın alım yaptığınızda birkaç dk içinde otomatik iptal oluyor. Ama çoğu üründe sorun olmuyor 24 saat içinde ödeme yapabiliyorsunuz.

Şunuda kendime alasım var cmf yi anneme aldım şunuda çeksemmi 9 peşin taksit çok iyi

Geri