Game Garaj Slayer X5T Deneyimi

Şahin28

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhaba,Game Garaj slayer x5t 32gb ram oyuncu laptopunu aldım fakat pc oyun modunda ve turbo modunda, oyunlarda çok fan sesi çıkarıyor ve buna rağmen laptop ısınıyor ve şarj aletinin bataryası tutulamayacak hâle geliyor bu durum normalmidir?

Asus tuf f16 fx608jh rv010 fan turbo modda ayarlar ultra uncharted oynadım sıcaklıklar şu şekildeydi:
Sizinkiler ne durumda?

Ekler

• 4820.webp
    4820.webp
    1.3 MB · Hit: 24
Asus tuf f16 fx608jh rv010 fan turbo modda ayarlar ultra uncharted oynadım sıcaklıklar şu şekildeydi:
Sizinkiler ne durumda?
İşlemci 95 derecelere kadar ekran kartı 85 derecelere kadar çıktığı oluyor ama fps 200-250 sistem tam performans verdiği için bu durum olabilir diye düşünüyorum.

İşlemci 95 derecelere kadar ekran kartı 85 derecelere kadar çıktığı oluyor ama fps 200-250 sistem tam performans verdiği için bu durum olabilir diye düşünüyorum.
termal macun olarak ne kullanıyorlar acaba. belki kaliteden dolayı olabilir bir sorsana. mx-4 gibi bir şey ile düşürebilirsin diye düşünüyorum. ben en yüksek performansı kryonaut ile aldım laptopta

Ya çok iyi diyorlar yada çok sıcak çalışıyor diyorlar cihaza. Ortası yok yani anlamadım :D
benim monster da 95-96 işlemci 85 gpuydu aynı
kryonauttan sonra işlemci 84 ekran kartı 67-74 felan oldu

termal macun olarak ne kullanıyorlar acaba. belki kaliteden dolayı olabilir bir sorsana. mx-4 gibi bir şey ile düşürebilirsin diye düşünüyorum. ben en yüksek performansı kryonaut ile aldım laptopta
Termal macun yerine yeni nesil yüksek performanslı termal pad kullanıyorlar.

Pad ile böyleyse durum vahim yani hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Watt kısmayı deneyin hocam o zaman fps düşer ama daha soğuk çalışır cihaz.
Bende böyle düşünüyorum işlemci performanslı bir işlemci kendini max verim için yüksek ghzlere çıkarıyor bu durumu gerektiği verime düşürürsem sorunun düzeleceğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri