Ryzen 5 7500F Yanında AIGO DX120 V2.6 ARGB 120mm var Yeterli Olurmu ?

Fruxy

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba,
sistemim için işlemci ( Ryzen 5 7500F ) soğutması konusunda Kararsız kaldım

Sistem Sıvı Soğutuyla birlikte Geliyo AIGO DX120 V2.6 ARGB 120mm Bunu Kullansam Yeterli Olurmu Yoksa değiltirsem daha mı iyi olur ?

Aklımda birkaç hava soğutucu modeli var ancak yük altında yeterli olur mu emin olamadım.

Bu işlemci için:
  • İyi bir hava soğutucu yeterli olur mu?
  • Yoksa uzun vadede 240 mm sıvı soğutucu tercih etmek daha mı mantıklı?
Önceliğim sessizlik, stabil sıcaklıklar ve fiyat/performans.
Kullanan veya tecrübesi olanların model önerilerini bekliyorum
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba,
sistemim için (Ryzen 5 7500F – kule tipi hava soğutucu ile geliyor) işlemci soğutması konusunda kararsızım.

Aklımda birkaç hava soğutucu modeli var ancak yük altında yeterli olur mu emin olamadım.

Bu işlemci için:
Teşekkürler.
Ben şahsen sıvı soğutma aldım ancak gerekli değil sağlam bir kule tipi soğutmada işinizi çok rahat görür stabil sıcaklık değerleride alırsınız.

hocam assasing king falan yeterli oluyor gördüğüm kadarıyla ama bütçeniz varsa peerless 120 yada phantom spirit alın derim fazlasıyla yeter.

Hocam ben mesela bütün sistemlerime thermalrigtın hava soğutmalarını kullandım. Fiyatlara bakacak olursanız 240 mm sıvı soğutmayla aynı fiyatlara denk geliyor kaliteli hava soğutucular. Ben daha sorunsuz olacagını düşündüğümden dolayı kaliteli hava soğutucu kullanıyorum pompa derdi ses derdi vs başıma gelmesin diye

Pardon yanlış bakmışım sistemde kule tipi değil AIGO DX120 V2.6 ARGB 120mm sıvı soğutucu varmış bu nasıldır?

Son düzenleme:
Merhaba,
sistemim için işlemci ( Ryzen 5 7500F ) soğutması konusunda Kararsız kaldım

Sistem Sıvı Soğutuyla birlikte Geliyo AIGO DX120 V2.6 ARGB 120mm Bunu Kullansam Yeterli Olurmu Yoksa değiltirsem daha mı iyi olur ?

Bu işlemci için:
Teşekkürler.
120mm modeller genelde çok kötü olur ancak muhtemelen 7500f için yeterli olur. Değiştirmene gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,609
Üyeler
189,120
Son üye
aydeniz00
Geri