LowEntropyPerson
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
2 tane madame coco 1500 tl ye 150 tl indirim birde vodafone pay için 75tl kod. istanbulkartaattım içecek vs. alırım herhalde bedavaya geldi.
baktırdım ama böyle bir yer yokmuş bizde%3 olan geçti şuan bu var. Happy kısmına gir aşağı doğru devam et. Hepsiburada kısmında.
Flo 1000₺ ve üzeri 250 indirim LNXG29K, ihtiyacı olan kullanabilirVodafone Yanımda uygulaması üzerinden yılbaşı hediyesi veriyor. Ana sayfanın en altında, kampanyalar bölümünde. Oyuna Katıl, Sürpriz Hediye Kazan kısmında.
Genelde çer çöp kupon veriyor ama bana 500 lira alt limitsiz kupon verdi Hepsiburada üzerinden. Şansını denemek isteyen olursa denesin gene.
Yanımda uygulamasına girdikten sonra Happy kısmına girilecek. Aşağıya doğru şu Hepsiburada Vodafone kısmı var. İşaretlediğim kampanyabaktırdım ama böyle bir yer yokmuş bizde
Tşkler web linkini de buldum. Alınacak bişi var mı acaba...Yanımda uygulamasına girdikten sonra Happy kısmına girilecek. Aşağıya doğru şu Hepsiburada Vodafone kısmı var. İşaretlediğim kampanya
Ben S24 Ultra aldım %3 olan kampanyadan.. O kampanya bitmiş bu %2.. Vodafone üzerinden Hepsiburada da ilk alışverişte 300/150 indirim kampanyası da var..Tşkler web linkini de buldum. Alınacak bişi var mı acaba...