🔥🔥ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI 🔥🔥

Vallaha ben yazın çalışıyorum beklediğim parada buydu aslında umarım motorlara fazla zam gelmez

Asgari 1000 dolar olsa ekmek 30-35 olacak yine bir şey değişmeyecek maalesef.

ASGARİ ÜCRET YÜZDE 27 ARTARAK 28.075 TL OLDU

İGNEDEN İPGİLE ZAM KAPIDA

Alıntıyı görüntüle
Az buz zam yapmamışlar fakat sadece yıl içerisinde bir kere zam verildiğinden dolayı verilen asgari ücret Haziran ayına kadar eriyip gidecektir. Bu hafta dan itibaren her şeyin fiyatı 2 kat artar.

Son düzenleme:
Vallaha ben yazın çalışıyorum beklediğim parada buydu aslında umarım motorlara fazla zam gelmez
SANA KÖTÜ BİR HABERİM VAR EVLAT

1766507076548.webp

Zamdan sonra bizdir: bende porsche var bende merco var istersem alırım bitanede bottega.. ben efsaneyim
en ucuz çantam 70k bottega

100 bin liralık motor 150-160 olursa yandım valla işim Zor hayal olur motor

Hani 30 bin yapıyorlardı? Enflasyona ezdirmeyeceklerdi. Açlık sınırı 29 bin TL - Asgari 28 bin 75 TL. Seçim zamanı iki zam yapıp yine koyunları güderler. Seçim yokken açlığa terkederler.

• Hahaha
Reaksiyonlar: ANYA
Napalım diyorlar… Sabah işe giderken: ‘Kiralık için mecbur çalışmak zorundayım.’ sonra da ses yok. Bu millete müstahak.

Ekler

• EAgEdgWXUAAmlIk.webp
    EAgEdgWXUAAmlIk.webp
    46.8 KB · Hit: 10
İyi bari sonunda halkı da düşünen bir adım atılmış, şu an bence en az 33 35bin arası olması gerekirdi ama yinede tahminlerin üst sınırına yakın hatta biraz geçmiş sanırım bir şekilde zam vermeleri iyi olmuş. Umarım fırsatçıları da engellerlerde asgari ücretin erimesi bir nebze de olsa yavaşlar.

Geri