Alacaktım da yorumun yüzünden moralim bozuldu. Peki asus ve msi tarafında hangi seriye denktir hocam bu? Bana sessiz bir kart lazım da videoda sesli druyor.bu modelin oyle aman aman bir performansi yok. ust seviye kart beklentisinde olan arkadaşları üzebilir. pny'nin en üst seviye kartı bu kart, ancak kart üst seviye bir kart değil. ilgili test videosunu paylaşıyorum.
bu seri değil zaten plus serisi üst seviye bir kart bu düz modelin rgb versiyonu.bu modelin oyle aman aman bir performansi yok. ust seviye kart beklentisinde olan arkadaşları üzebilir. pny'nin en üst seviye kartı bu kart, ancak kart üst seviye bir kart değil. ilgili test videosunu paylaşıyorum.
Aralarında çok fark var mı hocam plus ve bununbu seri değil zaten plus serisi üst seviye bir kart bu düz modelin rgb versiyonu.
Soğutma ya başka bir fark yok 4000 serisinde kullandım güzel serin çalışıyordu 5000 serisinde deneyimlemedim.Aralarında çok fark var mı hocam plus ve bunun
Hocam şuanda bunun fiyat olarak rakibi s veya sff modeller ve onlardan bile daha ucuz yanı alınabilecek en mantıklı ekran kartı bu 5070tilarda gidip aynı karta 50-55k vermeye hiç gerek yok zaten o fiyata bi ventus veya sahdow var gider pny alırım daha iyiAlacaktım da yorumun yüzünden moralim bozuldu. Peki asus ve msi tarafında hangi seriye denktir hocam bu? Bana sessiz bir kart lazım da videoda sesli druyor.
bu paraya palit gaming pro da var. bu modelden cok daha iyi sogutma performansi var kartin. gider onu alirim. bu model pny'nin giris seviye kartinin rgb modeli. tepe seviye veya orta seviye bir kart degil. incehesap arada getiriyor zaten gaming gecesine duz modelini. degmez bu paraya.Hocam şuanda bunun fiyat olarak rakibi s veya sff modeller ve onlardan bile daha ucuz yanı alınabilecek en mantıklı ekran kartı bu 5070tilarda gidip aynı karta 50-55k vermeye hiç gerek yok zaten o fiyata bi ventus veya sahdow var gider pny alırım daha iyi
haklisiniz hocam az once yanlis bir yorum yaptim tepe seviye falan diye. kusura bakmayin, duzelttim daha once ki mesajimi. pny'nin model adlandirmalari cok kafa karistiricibu seri değil zaten plus serisi üst seviye bir kart bu düz modelin rgb versiyonu.
Onda taksit yok aralarında ekstra 1300 tl gibi fark var gidip 46.6k parayı bi ekran kartına bağlamak mantıklı değil ki herkes de alamaz onu bunda 4 taksit var ödeme daha rahat olurbu paraya palit gaming pro da var. bu modelden cok daha iyi sogutma performansi var kartin. gider onu alirim. bu model pny'nin giris seviye kartinin rgb modeli. tepe seviye veya orta seviye bir kart degil. incehesap arada getiriyor zaten gaming gecesine duz modelini. degmez bu paraya.
ayn bu paraya değmezbu paraya palit gaming pro da var. bu modelden cok daha iyi sogutma performansi var kartin. gider onu alirim. bu model pny'nin giris seviye kartinin rgb modeli. tepe seviye veya orta seviye bir kart degil. incehesap arada getiriyor zaten gaming gecesine duz modelini. degmez bu paraya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haklisiniz hocam az once yanlis bir yorum yaptim tepe seviye falan diye. kusura bakmayin, duzelttim daha once ki mesajimi. pny'nin model adlandirmalari cok kafa karistirici![]()
hocam bu kart giris seviye de kotu bir urun. 5070ti fiyatlari biraz artti son zamanda. ben bu piyasada fiyat performans anlaminda palit gaming pro modelini tercih ederdim. ama biraz tuzlu tabi fiyatlar haberiniz olsun.Alacaktım da yorumun yüzünden moralim bozuldu. Peki asus ve msi tarafında hangi seriye denktir hocam bu? Bana sessiz bir kart lazım da videoda sesli druyor.
düz modeli falan incehesap gaming gecesinde denk gelirse iyidirayn bu paraya değmez
6 taksit imkani var bazi kartlarda. hepsiburada'nin kendi kartinda 9 taksit imkani var. satici da bizzat hepsiburada. daha ne olsunOnda taksit yok aralarında ekstra 1300 tl gibi fark var gidip 46.6k parayı bi ekran kartına bağlamak mantıklı değil ki herkes de alamaz onu bunda 4 taksit var ödeme daha rahat olur