Kit Kat Nestle Spread 3 kg Sürülebilir Çikolata 1.127,26 TL

aşırı low kalite yemeyin şunları marka ismi var başka bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

torkunun cam kavonozu bile kat kat iyi bundan

ama şu çocuklara özelmiş gibi yapılan banada değil. Klasik paketli banada olacak. ikisinin içeriği farklı bilginiz olsun

pol's bak migrosta ya da züber nutzilla veya peanutzilla
Şu an en sağlıklısı hangisi hocam? Öyle sürekli yemiyorum ama alacaksam bari onu alayım.

Arkadaşlar başlıktaki ve benzerlerini alacağınıza içeriği düzgün tadıbu veya züber nutzilla alın. Az ve Kararında da yerseniz mis gibi olur.

Ayrıca başlıktaki çikolata tam adam başı 1000 tl olan serpme kahvaltıda müşterilere kitlemelik :D

Ürünün 1 kg olanını tadını merak edip almıştım yarısını zor yiyebildik çöpe attık çok kalitesiz bir çikolata kullanmışlar kesinlikle önermem

Ufak büfesi vs yeri olan vardır ve bu tür ürünlerle üretim yapıp satıyordur waffle vs gibi. Her yapılan paylaşım evde tüketilen şey gibi bakmamak lazım. Tadıbu ile waffle yapıp satan sanıyorum yoktur varsa da paha biçilemez olur

1 kg Nutella zaten 300 lira, 3 kilo alsan 900-1000 lira. İndirim değil gibi pek.

Torku dan iyi midir? Ben Nutella dan milkaya, hobbye, sarelleye, zuber de kadar bir sürü denedim en iyi Torku geliyor

Aynen banada olan müthiş güzel, miniki o kadar iyi değil ama yinede nutellayla kapıisir
Bu da var

Züber bir ara çapraz bulaş var diyordu çözüldü mü o?
Torku dan iyi midir? Ben Nutella dan milkaya, hobbye, sarelleye, zuber de kadar bir sürü denedim en iyi Torku geliyor

Aynen banada olan müthiş güzel, miniki o kadar iyi değil ama yinede nutellayla kapıisir
miniki olanın fındık oranı gizli şekilde azaltılmış bir versiyon. Züber iyidir çapraz bulaş falan hikaye olduğunu düşünüyorum zübere aşırı bir karalama kampanyaları yaptılar zamanında ara ara hala yapılıyor Pol's da çok iyi bilginize biraz pahalı ama.

Şu an en sağlıklısı hangisi hocam? Öyle sürekli yemiyorum ama alacaksam bari onu alayım.
Pol's ve züber neredeyse denk gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,737
Üyeler
186,939
Son üye
OzzyWone