Yardım Ses Sistemim Anakart HDMI Bağlantısı Üzerinden Çalışmıyor...

Reaksiyon skoru
14
Merhaba Arkadaşlar,

Sistemime İkinci bi Monitör Bağladığım İçin Ses Sitemimin Bağlantısını Anakarta Geçirmek Zorunda Kaldım Ancak Çalışmıyor. Bu Konu Hakkında Yardımcı Olabilirmisiniz?

Anakart Marka Modeli: Asus TUF Gaming B550M-E
Bios Ayarlarında HD Audio Ayarı Aktif.

Merhaba Arkadaşlar,

Sistemime İkinci bi Monitör Bağladığım İçin Ses Sitemimin Bağlantısını Anakarta Geçirmek Zorunda Kaldım Ancak Çalışmıyor. Bu Konu Hakkında Yardımcı Olabilirmisiniz?

banada böyle bi sorun olmuştu bakmaktan zarar gelmez windows ses ayarlarından devre dışı kalmış olabilir bende öyle bir saçmalık yaşanmıştı

Merhaba Arkadaşlar,

Harici ekran kartına baktığı için oluyor o zaman. HD Audio demek = ses kartı demek. HDMI ile ses kartının hiçbir ilişkisi yok yani. Açmasanız da olurdu.

banada böyle bi sorun olmuştu bakmaktan zarar gelmez windows ses ayarlarından devre dışı kalmış olabilir bende öyle bir saçmalık yaşanmıştı
Ses Ayarlarında Devre Dışı Olanlarada Baktım Ancak Kabloyu Çıkartıp Takınca Realtek Diye Birşeyi Fark Ettim Ama Oda Sına Seçeneğinde Her Hangi Bir Ses Vermiyor

Geri