AMD Radeon software ayarı nasıl olmalı

Reaksiyon skoru
3
Arena breakout infinite oynarken görüntü kalitesi böyle amd readon ayarlarından kaynaklı galiba nasıl kullanmalıyım bilgisi olan yardım edebilir mi?
1766510352194.webp

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    334.1 KB · Hit: 12
Merhaba dostum. Öncelikle AMD Radeon uygulamasında "Oyun" bölümündeki ayarları ellemeni tavsiye etmem çünkü bu bütün oyunlara etki edecektir. Zaten ellemezsen oyun kalitene bir etkisi olmaz. Oyun içerisindeki kalite oyun ayarlarındaki Grafikler bölümünden kaynaklanır. Onun dışında yalnış değilse oyun içerisinde Alt + Z veya Alt + R ile bir panelin açılması lazım. Bu panelde oyuna özel ayarlar bulunabilir bunları elleyebilirsin. Ama eğer her şey default ise ekran kartı ayarların oyuna etki etmez grafiksel anlamda.

Arena breakout infinite oynarken görüntü kalitesi böyle amd readon ayarlarından kaynaklı galiba nasıl kullanmalıyım bilgisi olan yardım edebilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Radeon ayarları ile pikselleşmenin bi ilişkisi yok, yazilimsal değilse ekran kartında ya da monitöründe sorun olabilir. Eğer radeon ayarlarını soruyorsan birkaç tane işe yarar ayar var açılacak gerisi ya performansı bozuyor ya da sanallaştırıyor.
1- Anti lag
2- Görüntü Keskinleştirme (isteğe bağlı)
3- mozaik - x16
Tabi bunlar kişisel ayarlar kendinize göre değistirebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,655
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri