360mm sıvı soğutma önerisi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
10000
Merhaba, sistemim için sıvı soğutucu alacağım. Benimki 240mm, 360'a yükseltmek istiyorum kasama uyumlu (ASUS TUF GT502 Horizon) sıvı soğutucu bakmaya başladım. Aşağıdaki üç soğutucu arasında kaldım bunların artıları-eksileri veya bunlar dışında öneriniz var mıdır?
Asus TUF Gaming LC III 360 ARGB LCD 7.825 TL
Arctic Liquid Freezer III 360 Pro ARGB 10.000 TL
Deepcool Mystique 360 ARGB 7.000 TL
Gigabyte waterforce x tercih et. https://www.akakce.com/islemci-sogu...b-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,651687826.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1766606025475.webp

tablo bu en tepede gördüğün üzere ryojini saymıyorum işlemciden pahalı soğutma çünkü :D

Gigabyte waterforce x tercih et. https://www.akakce.com/islemci-sogu...b-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,651687826.html

Alıntıyı görüntüle
tablo bu en tepede gördüğün üzere ryojini saymıyorum işlemciden pahalı soğutma çünkü :D
Hocam iyiymiş gerçekten ama ekranı olsun diye koymuşlar sanki, dediğim Deepcool ile arasında 4 derece fark var 2000 TL değer mi bilemedim çünkü görüntü de önemli bi yandan.

Hocam iyiymiş gerçekten ama ekranı olsun diye koymuşlar sanki, dediğim Deepcool ile arasında 4 derece fark var 2000 TL değer mi bilemedim çünkü görüntü de önemli bi yandan.
maximum derece farkı cidden fazla önemli olan da o eğer görünüş önemli ise keyfine bak tabii her türlü yeterli olur.

sana söyle izah edeyım aldıgın sogtuuclar kullandıgın alana ulkeye bulundugun yerın hava durumuna kadar etkılenecek sonucta bır kac derecelık farklar sahsen önemlı degıl ç önemlı olan ıyı bır hava akısı saglam bır kalıtelı pompa ve kullanıcı sayısı yeterlı sahsen

Tamamdır sağolun, son olarak cinebench testi yaptıysanız atabilir misiniz?
Ha yok işlemci bende değil :D test videolarına ve verilere bakmıştım rahat olun zaten o alacağınız soğutmaların hepsi soğuk tutar ben iyisini seçmeniz için diyorum.

sana söyle izah edeyım aldıgın sogtuuclar kullandıgın alana ulkeye bulundugun yerın hava durumuna kadar etkılenecek sonucta bır kac derecelık farklar sahsen önemlı degıl ç önemlı olan ıyı bır hava akısı saglam bır kalıtelı pompa ve kullanıcı sayısı yeterlı sahsen
Anlıyorum hocam teşekkürler, peki R9 7900X için Deepcool iyi midir sizce de?

Anlıyorum hocam teşekkürler, peki R9 7900X için Deepcool iyi midir sizce de?
Görüntüsü hoşuna gittiyse al geç hocam 4-5 derece için görüntüden vazgeçilmez.

Görüntüsü hoşuna gittiyse al geç hocam 4-5 derece için görüntüden vazgeçilmez.
bu arada bu test 14700k ile yapılmış yani 170-180w güç çeken bir işlemci :D 7900x o kadar ısınmaz bile.

düzenleme : 7900x te o civarlarda güç çekiyor ancak amd işlemciler çıtırdan daha az ısınıyor intel işlemcilere göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,560
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri