Hocam msi project zero ile uyumlu mu ?Lian li O11 Dynamic mini v2 Flow hocam, öneririm detayları ile harika bir kasa.
Anca izliyorum be usta, sistemi dizdim ama oyun falan eski şevk kalmamış anca operada surf yapıyorum..
uyumlu ama sıvı soğutucu mu alcaksın hava soğutucu mu ?Hocam msi project zero ile uyumlu mu ?
Hava soğutucum var perrles assasin 120 seninkinden sanırsamuyumlu ama sıvı soğutucu mu alcaksın hava soğutucu mu ?
aynen aynısı, yani böyle dev bir hava soğutucu takıyorsan zero project gibi bir anakart anlamsız oluyor çünkü anakartı neredeyse komple kapatıyor hava soğutucu ve gpu. Ekledim resimde görünen kısımları.Hava soğutucum var perrles assasin 120 seninkinden sanırsam
Aslında sıvı soğutucuya geçebilirim çok güzel durur gibi geldi. 7800XT var sapphire nitro+ bi se onu dik koydummu güzel durur gibi geldi ama ne kadar masraf olcak değer mi bilemedim.aynen aynısı, yani böyle dev bir hava soğutucu takıyorsan zero project gibi bir anakart anlamsız oluyor çünkü anakartı neredeyse komple kapatıyor hava soğutucu ve gpu.
Bence sıvı soğutucu çok daha iyi durur, ses sorunu olmasaydı net sıvı soğutucu alırdım ben de. Yani elinde sistem varsa değmez çünkü yaptıkların fps katmıcak şeyler. sıfırsan kurcaksan değer. Güzel kasa mutlu ediyor adamıAslında sıvı soğutucuya geçebilirim çok güzel durur gibi geldi. 7800XT var sapphire nitro+ bi se onu dik koydummu güzel durur gibi geldi ama ne kadar masraf olcak değer mi bilemedim.
Ben de ekledim sen de bakabilirsin böyle de güzel ama kasan çok hoşuma gittiBence sıvı soğutucu çok daha iyi durur, ses sorunu olmasaydı net sıvı soğutucu alırdım ben de. Yani elinde sistem varsa değmez çünkü yaptıkların fps katmıcak şeyler. sıfırsan kurcaksan değer. Güzel kasa mutlu ediyor adamıResim ekledim önceki mesaja bir bak istersen
Harika duruyor hiç uğraşma benceBen de ekledim sen de bakabilirsin böyle de güzel ama kasan çok hoşuma gitti
Aklında bulunsun fiyatına göre harbi iyi kasa tipi tasarımı vs ilerde alırsın.ama kasan çok hoşuma gitti
Evet hocam şimdi en az 10 binlik olucam gerekte yok gibi ama teşekkür ediyorum yine de. Yükseltme yapacağımda seçeceğim ilk kasa olucak büyük ihtimalle.Harika duruyor hiç uğraşma benceSıfırdan kurarsan bakarsın şimdi sıvı soğutucuydu kasaydı fanlardı 15k'lık olmak hiç anlamlı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aklında bulunsun fiyatına göre harbi iyi kasa tipi tasarımı vs ilerde alırsın.
bana yazarsın o zaman, kasa gurmesi oldum sistem dizerkenEvet hocam şimdi en az 10 binlik olucam gerekte yok gibi ama teşekkür ediyorum yine de. Yükseltme yapacağımda seçeceğim ilk kasa olucak büyük ihtimalle.