Rehber 9070XT Marka/Model Tier List - GÜNCEL REHBER 2026!

Sapphire nitro bana göre tam fıss.Cw ve ısı değerleri kötü.

Güzel konu

Lian li O11 Dynamic mini v2 Flow hocam, öneririm detayları ile harika bir kasa.

Anca izliyorum be usta, sistemi dizdim ama oyun falan eski şevk kalmamış anca operada surf yapıyorum..
Hocam msi project zero ile uyumlu mu ?

Hava soğutucum var perrles assasin 120 seninkinden sanırsam
aynen aynısı, yani böyle dev bir hava soğutucu takıyorsan zero project gibi bir anakart anlamsız oluyor çünkü anakartı neredeyse komple kapatıyor hava soğutucu ve gpu. Ekledim resimde görünen kısımları.

Ekler

• kasa gece.webp
    kasa gece.webp
    142.5 KB · Hit: 15
aynen aynısı, yani böyle dev bir hava soğutucu takıyorsan zero project gibi bir anakart anlamsız oluyor çünkü anakartı neredeyse komple kapatıyor hava soğutucu ve gpu.
Aslında sıvı soğutucuya geçebilirim çok güzel durur gibi geldi. 7800XT var sapphire nitro+ bi se onu dik koydummu güzel durur gibi geldi ama ne kadar masraf olcak değer mi bilemedim.

Ekler

• IMG_3622.webp
    IMG_3622.webp
    129.2 KB · Hit: 15
Aslında sıvı soğutucuya geçebilirim çok güzel durur gibi geldi. 7800XT var sapphire nitro+ bi se onu dik koydummu güzel durur gibi geldi ama ne kadar masraf olcak değer mi bilemedim.
Bence sıvı soğutucu çok daha iyi durur, ses sorunu olmasaydı net sıvı soğutucu alırdım ben de. Yani elinde sistem varsa değmez çünkü yaptıkların fps katmıcak şeyler. sıfırsan kurcaksan değer. Güzel kasa mutlu ediyor adamı :) Resim ekledim önceki mesaja bir bak istersen

Bence sıvı soğutucu çok daha iyi durur, ses sorunu olmasaydı net sıvı soğutucu alırdım ben de. Yani elinde sistem varsa değmez çünkü yaptıkların fps katmıcak şeyler. sıfırsan kurcaksan değer. Güzel kasa mutlu ediyor adamı :) Resim ekledim önceki mesaja bir bak istersen
Ben de ekledim sen de bakabilirsin böyle de güzel ama kasan çok hoşuma gitti

Ben de ekledim sen de bakabilirsin böyle de güzel ama kasan çok hoşuma gitti
Harika duruyor hiç uğraşma bence :) Sıfırdan kurarsan bakarsın şimdi sıvı soğutucuydu kasaydı fanlardı 15k'lık olmak hiç anlamlı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama kasan çok hoşuma gitti
Aklında bulunsun fiyatına göre harbi iyi kasa tipi tasarımı vs ilerde alırsın.

Harika duruyor hiç uğraşma bence :) Sıfırdan kurarsan bakarsın şimdi sıvı soğutucuydu kasaydı fanlardı 15k'lık olmak hiç anlamlı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklında bulunsun fiyatına göre harbi iyi kasa tipi tasarımı vs ilerde alırsın.
Evet hocam şimdi en az 10 binlik olucam gerekte yok gibi ama teşekkür ediyorum yine de. Yükseltme yapacağımda seçeceğim ilk kasa olucak büyük ihtimalle.

Evet hocam şimdi en az 10 binlik olucam gerekte yok gibi ama teşekkür ediyorum yine de. Yükseltme yapacağımda seçeceğim ilk kasa olucak büyük ihtimalle.
bana yazarsın o zaman, kasa gurmesi oldum sistem dizerken :D

XFX 9070xt Mercury OC kartımı sığdırabilmek için Dark Knight kasamın SSD ve HDD yuvalarını, perçinlerini sökerek çıkardım. Kasa artık 45 cm ekran kartlarına uygun duruma geldi. 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,608
Üyeler
186,912
Son üye
izzetcanguner
Geri