Yardım ASUS TUF Gaming K3 Gen II Alınır mı?

arnawuut

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
Selamlar, Logitech G413 SE aldım 2 gün önce normalde red switch klavye arıyordum şu an brown switch çok sesli geliyor. Piyasaya baktığımda gamepower, rampage gibi markalar dışındaki klavyelerin pek çoğunun stili hoşuma gitmediği için düzgün bir red switch klavye bulamadım o yüzden bu Logitech klavyeyi aldım. Şu an ASUS TUF Gaming K3 Gen 2 bu klavyeyi buldum ve ara sıra numpad kullanan biri olarak hem daha az yer kaplaması hem numpadi olmasından kaynaklı ilgimi çekti. Sizce alınır mı? Bunun gibi daha sade siyah renk ve Türkçe Q vs. red switch klavye önerileriniz varsa ihtiyacım var. Bütçem 2.500-3.000 TL gibi bir şey. 3.000 ve üstüne yakın bakmıyorum açıkçası. Şimdiden teşekkür ederim.

Bütçeyi ₺200 civarı esnetirseniz bunu öneririm. Basit bir red switch klavyeye, sırf Asus veya Logitech markasından dolayı o paraları vermeyin.

Tasarım olarak siyah ve bilek destekli bir ürün arıyorsanız şu var.

Alternatif olarak uyguna şu ürünler var.

Ayrıca yok ben Asus tercih edeceğim diyorsanız Gaminggen'de daha ucuza satılıyor.

Veya Gamingen'de tasarımı farklı şu ürünlere bakılabilir.

Ayrıca %75 geçiş yapayım derseniz bu fiyatlara güzel manyetik switchli klavyeler var. Mesela şu klavyenin üç çeşit rengi var. Avantajları tuş basım vb. değiştirebiliyorsunuz. Bu da yazı vb. yazarken daha hızlı ve uzun kullanımda ağrı vb. azaltıyor. Oyunlarda da avantajı var. Bu arada ben de başta %75 geçerken korkmuştum, hatta Aigo A100 %100 sarı switch klavye aldım. Sonra manyetik 1-2 tane daha klavye aldım. O klavyelerden birini kullanıyorum ve numpade gerek duymuyorum. Yani hesap vb. çok yapıyorsunuz da harici numpadler satılıyor.

Son düzenleme:
Öncelikle değerli önerileriniz ve açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. İlk önerdiğiniz YUNZII YZ98 Mekanik Klavyeyi çok beğendim fakat Türkçe Q klavye olmaması kötü. Ayrıca yeni aldığım bu logitech klavyeyi de iade edemeyeceğim muhtemelen, YUNZII YZ98 i almak istesem de şu an alamayacağım sanırım maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye
han1099
Geri