Bu modelde kronik scroll problemi olduğu söyleniyor. Bende bu ürünle Razer V3 Viper Pro arasında kalmıştım. Razer Viper v3 pro aldım.Merhaba, LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX alnıır mı? 5400₺ fiyatı var şu an. Sağ el palm tutuş için denedim palm tutuş için gayet iyi gelmişti. Önerir misiniz? Bu fiyata en iyisi bu mu acaba?
memnun musun reis bende superlight 2 ile viper v3 pro arasında kaldımBu modelde kronik scroll problemi olduğu söyleniyor. Bende bu ürünle Razer V3 Viper Pro arasında kalmıştım. Razer Viper v3 pro aldım.
Merhaba viper v3 proya 5k vermeye değermiBu modelde kronik scroll problemi olduğu söyleniyor. Bende bu ürünle Razer V3 Viper Pro arasında kalmıştım. Razer Viper v3 pro aldım.
Ben memnunum. 4k TL fiyata almıştım. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Eğer Viper alınmayacaksa Logitech yerine Pulsar vs. tarafına da bakılmasını öneririm. @PolatAlemdarrmemnun musun reis bende superlight 2 ile viper v3 pro arasında kaldım
Viper alabiliyorumda 5k vermeye değermi çok kafama takılıyor yoksa g203 den devammı etsemBen memnunum. 4k TL fiyata almıştım. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Eğer Viper alınmayacaksa Logitech yerine Pulsar vs. tarafına da bakılmasını öneririm. @PolatAlemdarr
Kafaya takacak durumdaysanız almayın bence. 1-2 civarlarına atk vs. daha makul modellere bakabilirsiniz.Viper alabiliyorumda 5k vermeye değermi çok kafama takılıyor yoksa g203 den devammı etsem
Kanka el büyüklüğn nasıl bilmiyorum ona ürün özelliklerinden bakarsın. Ben Lamzu maya x wireless aldım, inanılmaz memnunum. Ben de g203'ten geçtm bu arada. g203 ten sonra çağ atlıyorsun elinde mouse yokmuş hissiyatı veriyor ve shape olayı benim için tam uygun ben palm-claw arası tutuş yapıyorum çünkü. Mouse 47g ağırlığında bu arada şiddetle tavsiye ederim ama mouse u hor kullanan bi adamsan yani sert davranan bi adamsan viper v3 pro tavsiye ederim lamzu hiç böyle kullanıma uygun bi mouse değil çünkü.Merhaba, LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX alnıır mı? 5400₺ fiyatı var şu an. Sağ el palm tutuş için denedim palm tutuş için gayet iyi gelmişti. Önerir misiniz? Bu fiyata en iyisi bu mu acaba?
El boyutu küçük ama dex denedim palm için tam kavrayabiliyordum. Aynı shape olan mouseları daha iyi kontrol edebiliyorum. Lamzu da ATK ile aynı shape yani tasarımına kadar aynı. Dex palm ve sağ el ergonomisi çok iyi olduğu için kontrol daha iyi. O yüzden tasarımda bir mouse arıyorum.Kanka el büyüklüğn nasıl bilmiyorum ona ürün özelliklerinden bakarsın. Ben Lamzu maya x wireless aldım, inanılmaz memnunum. Ben de g203'ten geçtm bu arada. g203 ten sonra çağ atlıyorsun elinde mouse yokmuş hissiyatı veriyor ve shape olayı benim için tam uygun ben palm-claw arası tutuş yapıyorum çünkü. Mouse 47g ağırlığında bu arada şiddetle tavsiye ederim ama mouse u hor kullanan bi adamsan yani sert davranan bi adamsan viper v3 pro tavsiye ederim lamzu hiç böyle kullanıma uygun bi mouse değil çünkü.
hocam viper v3 pro kullanıyorum memnunum hafif kulanım rahatmemnun musun reis bende superlight 2 ile viper v3 pro arasında kaldım
Hocam 5k çok değilmihocam viper v3 pro kullanıyorum memnunum hafif kulanım rahat
Hocam o zaman dex alabilirsin çünkü zaten bu fiyatlardaki mouseların hepsi neredeyse birbiriyle aynı kalitede oluyor. Belirli bir fiyattan sonra iş biraz konfora ve mobiliteye kalıyor. Ben sana alternatif bir seçenek olarak yine Lamzu Maya X önereyim çünkü tüm tutuş şekillerine uygun bir shape sahip ve çok hafif. Dex de kaliteli güzel bir mouse. Hangisini seçersen seç pişman olacağını düşünmüyorum.El boyutu küçük ama dex denedim palm için tam kavrayabiliyordum. Aynı shape olan mouseları daha iyi kontrol edebiliyorum. Lamzu da ATK ile aynı shape yani tasarımına kadar aynı. Dex palm ve sağ el ergonomisi çok iyi olduğu için kontrol daha iyi. O yüzden tasarımda bir mouse arıyorum.