Bu sisteme 750w PSU yeter mi

Bende de olduğundan yazıyorum. İçimde surekli bir korku var. Bu ay taksidi bitiyor benimkinin bittiği gibi hemen çekeceğim bir tane
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Patlar mı sisteme zarar gelirmi
Bazılarında patlıyor ama gelmiyor. Gelenler de var.

Hobi olarak uğraşmak vardı planımda 2. El ucuz , kusurlu parça kovalayıp tamir v.s yapma gibi. Onlarda kullanırım en kötü elimdekini.
Sendekini de 2. El olarak satabilirsin. Alici olur illa ki

Sistemde hali hazırda bulunuyor
Bütçe yoksa ekran kartına silent mod + islemciye de bi -20 curve optimizer verilmeli. Ayrıca 1 seneyi çok geçmeden psu değiştirmekte de fayda var. Tabi ağır AAA oyunlar oynamıyorum cs, lol chill takılıyorum diyorsan pekte değiştirmeye gerek yok.

Bütçe yoksa ekran kartına silent mod + islemciye de bi -20 curve optimizer verilmeli. Ayrıca 1 seneyi çok geçmeden psu değiştirmekte de fayda var. Tabi ağır AAA oyunlar oynamıyorum cs, lol chill takılıyorum diyorsan pekte değiştirmeye gerek yok.
4e kadar PSU önerir misiniz

Bende de olduğundan yazıyorum. İçimde surekli bir korku var. Bu ay taksidi bitiyor benimkinin bittiği gibi hemen çekeceğim bir tane

Bazılarında patlıyor ama gelmiyor. Gelenler de var.

Hobi olarak uğraşmak vardı planımda 2. El ucuz , kusurlu parça kovalayıp tamir v.s yapma gibi. Onlarda kullanırım en kötü elimdekini.
Sendekini de 2. El olarak satabilirsin. Alici olur illa ki
Cratos lite var 3600tlye bütçeme uygun gibi güzel PSU mu

Son düzenleme:
4e kadar PSU önerir misiniz
Bu ürün vadedilen özelliklere göre baya hesaplı olduğu için tercih edilebilir.

Daha kaliteli ve safe space bişey arıyorsanız indirim bulursanız

Highpower performance gd 800w ve üstü modellerini alabilirsiniz.

1000w versiyonu 4300mus daha mantıklı olurmu

Power boost warrior da hoşuma gitti hocam kabloları çıkarıp takılanlar daha iyi olur PSU kasaya sığmıyor dışarda o yüzden kablo kirliliği çok olsun istemiyorum

Power boost warrior da hoşuma gitti hocam kabloları çıkarıp takılanlar daha iyi olur PSU kasaya sığmıyor dışarda o yüzden kablo kirliliği çok olsun istemiyorum
Bence değil çünkü Cratos modelinin iç bileşenlerinin küçüktülmüş ve bazı özelliklerinin kısılmış hali pek sağlıklı olacağını sanmıyorum ayrıca pek bi inceleme de bulunmuyor. Ben alsam ucuza kaçmaz highpower modelini alırdım.

Daha tanınmış markaları tercih edin iç bileşenleri oradan buradan alınmış ürünler pek sağlıklı görünmüyor.

Bence değil çünkü Cratos modelinin iç bileşenlerinin küçüktülmüş ve bazı özelliklerinin kısılmış hali pek sağlıklı olacağını sanmıyorum ayrıca pek bi inceleme de bulunmuyor. Ben alsam ucuza kaçmaz highpower modelini alırdım.

Daha tanınmış markaları tercih edin iç bileşenleri oradan buradan alınmış ürünler pek sağlıklı görünmüyor.
Gram bilgim yok bu konuda sizin onerdiklerinizin kabloları çıkarılıyor mu

High power alsam 7800x3d gibi işlemcilere geçince 800 yeterli olurmu

Gram bilgim yok bu konuda sizin onerdiklerinizin kabloları çıkarılıyor mu

High power alsam 7800x3d gibi işlemcilere geçince 800 yeterli olurmu
Cratos lite yeterli olur. B tier diyebileceğimiz bir psu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,119
Üyeler
187,454