- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman mecbur 5070 düşmesini bekleyeceğim başta yazdıgım gibi GPU hariç her şeyi aldım zatenGüncel olarak 600w'a kadar spike değeri görülmüş, 750w önermem. 850w alın kafanız rahat olsun.
O zaman mecbur 5070 düşmesini bekleyeceğim başta yazdıgım gibi GPU hariç her şeyi aldım zatenGüncel olarak 600w'a kadar spike değeri görülmüş, 750w önermem. 850w alın kafanız rahat olsun.
Hocam peki sitelerde ki hazır sistemlerde 700w bile gördüm eğer hiç yetmiyorsa bu adamlar bunları niye böyle koyuyor? Meraktan soruyorumGüncel olarak 600w'a kadar spike değeri görülmüş, 750w önermem. 850w alın kafanız rahat olsun.
Hocam 9070xt ekran kartına mi?Hocam peki sitelerde ki hazır sistemlerde 700w bile gördüm eğer hiç yetmiyorsa bu adamlar bunları niye böyle koyuyor? Meraktan soruyorum
Hocam 9070xt ekran kartına mi?
Hiç yetmiyor değil. Yük anında bu anlik spiklar yüzünden kalitesiz bir PSU varsa elinizde kalır sistem. Kaliteliyse cihaz zaten kendini kapatıyor.Hocam peki sitelerde ki hazır sistemlerde 700w bile gördüm eğer hiç yetmiyorsa bu adamlar bunları niye böyle koyuyor? Meraktan soruyorum
Hocam bana akil karı gelmedi![]()
Sinerji Avalon Sapphire Radeon RX9070XT Nitro+ Gaming OC 16GB Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Sinerji Avalon Sapphire Radeon RX9070XT Nitro+ Gaming OC 16GB Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr