YENİ YIL ZAMLARI VATAN TATATA

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,849
KLASİK YILBAŞI DİYE GEÇİRMASYON OLABİLİR ?

NORMALDA VATANDA BU ÜRÜNLER BU FİYATLARDAMIYDI BİLMİYORUM AMA FİYATLARI GÖRÜNCE BİR ŞOK GEÇİRDİM

1766750578551.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Son düzenleme:
sepette %15 falan yapmak için şişirmişlerdir ayrıca ekran kartları asgari ücrete enflasyona falan bakmıyor ki dolar neyse ona göre fiyatlar

sepette %15 falan yapmak için şişirmişlerdir ayrıca ekran kartları asgari ücrete enflasyona falan bakmıyor ki dolar neyse ona göre fiyatlar
yok kral anlamadım vatanı rtx 5070ti larda anormal şişmiş onlardada bir şok geçirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 güne koladan gece indirimi yaparlar
bilmiyorum ne yaparlar ama bu fiyatlar ne

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Her şey ram fiyatlarıyla alakalı o yüzden artması normal bunlarında.

oOOOO 2026 ya girmeden ucunu gösterdiler demekki ilerleyen aylarda iyice saplicaklar :kekw: :kekw:

oOOOO 2026 ya girmeden ucunu gösterdiler demekki ilerleyen aylarda iyice saplicaklar :kekw: :kekw:
vatan yaptıysa itopya vs sitelerede bakmak lazım ama diger akakaçede daha düşük buralarda şişmiş fiyatlar düzeltmeye başladıalr herhalde bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1766752376640.webp

şişmeye başlamış gg

ekran kartlarına zam gelecek demişlerdi zaten

belliydi böyle olacağı zamanında ram içinde indirim gelir o bu dediler 6k ya almadık 9k ya patladı bana ekran kartı içinde pahalı pahalı dediler fiyatlar ortada indirim falan geleceği yok 50k ya 5070 ti aldım ama pahalı ama ucuz düşünmicem artık

Niye şaşırdınız ki? zaten zam bekleniyordu adamlar sadece sürpriz yapmak istememişler açık açık koymuşlar işte

Geri