YENİ YIL ZAMLARI VATAN TATATA

valla ben tam zamaninda almışım :kekw:
Alanlar iyi kurtardı dayı bu fiyatlar ne şimdiden bu ise sonrası ne olur itopya ve vatanda durum bu incehesapta ürün yok diger sitelerede bakmak lazım sadece sinerji uygun şuan piyasada

Alanlar iyi kurtardı dayı bu fiyatlar ne şimdiden bu ise sonrası ne olur itopya ve vatanda durum bu incehesapta ürün yok diger sitelerede bakmak lazım sadece sinerji uygun şuan piyasada
firmalar satamayinca yada karlari azalinca ne yapacakalr acaba

bugün paylaşılan hazır sistemler iyiydi yavaş yavaş fiyat değişiklikleri olsa da sağlam zam olmaz (Global kaynaklı olursa hariç)
Bu fiyatları arttırma nedenleri de bence ram krizi oldu diye şimdiden önlem amaçlı ya da yeni aldıkları fiyatlar yükseldi fiyatlamalar model bazlı garip duruyor

bugün paylaşılan hazır sistemler iyiydi yavaş yavaş fiyat değişiklikleri olsa da sağlam zam olmaz (Global kaynaklı olursa hariç)
Bu fiyatları arttırma nedenleri de bence ram krizi oldu diye şimdiden önlem amaçlı ya da yeni aldıkları fiyatlar yükseldi fiyatlamalar model bazlı garip duruyor
şuan uygun satan 3 yer kaldı zaten son kale incehesap-sinerji ve amazon onlarda stoklar eridiginde ne yapacagız korkunç fiyatlar rtx 5000 serilerine bakmayın bile kalp dayanmaz

KLASİK YILBAŞI DİYE GEÇİRMASYON OLABİLİR ?

NORMALDA VATANDA BU ÜRÜNLER BU FİYATLARDAMIYDI BİLMİYORUM AMA FİYATLARI GÖRÜNCE BİR ŞOK GEÇİRDİM

Alıntıyı görüntüle
vatanda hep öyleydi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan uygun satan 2 yer kaldı zaten son kale sinerji ve amazon onlarda stoklar eridiginde ne yapacagız korkunç fiyatlar rtx 5000 serilerine bakmayın bile kalp dayanmaz
arada allahtan vatan %15 indirim felan yapıyor. onun da hakkını yemeyelim şimdi

vatanda hep öyleydi ya

arada allahtan vatan %15 indirim felan yapıyor. onun da hakkını yemeyelim şimdi
garip bir fiyatlama itopya - vatan pc ve pc kolik ve tebilion da fiyatlar acayip şiş

şuan uygun satan 3 yer kaldı zaten son kale incehesap-sinerji ve amazon onlarda stoklar eridiginde ne yapacagız korkunç fiyatlar rtx 5000 serilerine bakmayın bile kalp dayanmaz
vatan her zaman tekli bileşeni piyasanın üstünde satmıştır zor kampanya yapar yaptı mı iyi yapar ana odağı artık oem sistemler oldu gibi
yılbaşında güzel bir oem sistem çıkarsa da alsak

vatan her zaman tekli bileşeni piyasanın üstünde satmıştır zor kampanya yapar yaptı mı iyi yapar ana odağı artık oem sistemler oldu gibi
yılbaşında güzel bir oem sistem çıkarsa da alsak
orasını bilemem ama itopya-pc kolik-tebilion ve gaming gen tr de de fiyatlar şişmiş

O zaman süper çıkıcak almayın diyolardı :D

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-26 163659.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-26 163659.webp
    6.4 KB · Hit: 15
orasını bilemem ama itopya-pc kolik-tebilion ve gaming gen tr de de fiyatlar şişmiş
aga bu aşırı iyi değil mi bana mı öyle geliyo?? hadi 1.5 k da soğutucuya say 60 k ya alıyorsun
1766756399057.webp

ramler cl46 belki okey ama o kadar da etkilemez bence fiyata göre bakarsak

aga bu aşırı iyi değil mi bana mı öyle geliyo?? hadi 1.5 k da soğutucuya say 60 k ya alıyorsun
Alıntıyı görüntüle
falsolar

anakart giriş seviye

işlemci elektrik yiyen seviye sogutucu iyi ürün şart

ram cl46 çok yüksek gecikmesi cl 30 ideal

kasa psu ileride sistem degiştirsen bilemedim 60k ya kötü gibi kendin toplasan 2.el sıfır karışık daha iyisini toplarsın gibi

2 adel cl 36 dan bu rami seçince 11 k düşüyor. bug mu acaba?

falsolar

anakart giriş seviye

işlemci elektrik yiyen seviye sogutucu iyi ürün şart

ram cl46 çok yüksek gecikmesi cl 30 ideal

kasa psu ileride sistem degiştirsen bilemedim 60k ya kötü gibi kendin toplasan 2.el sıfır karışık daha iyisini toplarsın gibi
knk nası la
34 k gpu
8k işlemci
5 anakart desek zaten 47 etti
ssdsi rami kasası 11 k iyi değil mi 32 gb ram, 1 tb ssd ve kasa için :D

2 adel cl 36 dan bu rami seçince 11 k düşüyor. bug mu acaba?

knk nası la
34 k gpu
8k işlemci
5 anakart desek zaten 47 etti
ssdsi rami kasası 13 k iyi değil mi 32 gb ram, 1 tb ssd ve kasa için :D
kral 9070xt degilki koydugu 9070 düz modeli dikkatli bak

2.elden

25-26 ya 9070 düz modeli çekersin

işlemci 7500f yeter

anakart b650m-r çek

ram 2.el çek ddr5 32 gb