obsidiandı yanlış hatırlamıyorsamCam mousepad ile kullanılacak en ideal skatez hangisi? Speed, Hybrit tarzı şeylerden pek anlamam ama Hybrit iyidir diye düşünüyorum. Buna göre ne tavsiye edersiniz?
Air mi Ultra mı tercih etmeliyim?![]()
X-Raypad Titanium U9 Mouse Skates
Kutu İçeriği:U9 Air:-40 Adet 6.5mm Çap Dot Skates-2 Adet Alkollü Mendil-2 Adet Yapışkan Sökücü Mendil U9 Ultra:-40 Adet 8mm Çap Dot Skates-2 Adet Alkollü Mendil-2 Adet Yapışkan Sökücü Mendil U9 Skatezler cam için tasarlanmış ve optimize edilmiştir, kumaş mousepadlerde de kullanılabilmektedir...wraithesports.com
Hızlı mı seviyorsun yavaş mı?Air mi Ultra mı tercih etmeliyim?
NormalHızlı mı seviyorsun yavaş mı?
Normal
Aynı zamanda cam mousepad ile uyumlu olabilecek hangilerini önerirsin? Benim aklımda da jade var aslında ama çok mu hızlı olur bilemedim.Alıntıyı görüntüle
Xraypad modellerinin en yavaşı bu 3 titanyum versiyonları ben sana jade öneririm ancak bu ikisi arasından normale daha yakın olanı air 6.5mm modeli tabloya bakabilirsin.
Obsidian pro air modeline karar verdim. Dot mu donut mu almalıyım?Alıntıyı görüntüle
Xraypad modellerinin en yavaşı bu 3 titanyum versiyonları ben sana jade öneririm ancak bu ikisi arasından normale daha yakın olanı air 6.5mm modeli tabloya bakabilirsin.
Dot'dan 40 Donut'dan 32 tane çıkıyor dot alabilirsin standart olarakObsidian pro air modeline karar verdim. Dot mu donut mu almalıyım?
Boyut dışında bir farkı yok herhaldeDot'dan 40 Donut'dan 32 tane çıkıyor dot alabilirsin standart olarak
Performans değişimi yoktur zaten aynı ad altında satılıyorBoyut dışında bir farkı yok herhalde
Tamam teşekkür ederim dot siparişi verdim.Performans değişimi yoktur zaten aynı ad altında satılıyor