🚀 [ÜCRETSİZ] Sahibinden AI Destekli Hızlı Hasar Sorgu: İlanların İçine Girmeye Son!

Existentia

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,325
Selamlar arkadaşlar,

İkinci el araç bakarken her ilana tek tek tıklayıp, satıcıların yazdığı uzun ve karmaşık açıklamaları okumaktan yorulanlar için tamamen ücretsiz bir Chrome eklentisi geliştirdim.

🤖 Yapay Zeka (AI) Destekli Analiz

Eklentinin en can alıcı noktası arkasında çalışan AI (Yapay Zeka) desteği. Siz ilan listesinde mouse ile bir aracın üzerine geldiğinizde (hover), eklenti saniyeler içinde şunları yapar:
  • Açıklamayı AI ile Özetler: Satıcının yazdığı destansı metni tarar; "Airbag işlemli", "Şase boyalı", "Ağır hasarlı" gibi kritik kusurları süzerek "Önemli Kusurlar" başlığı altında önünüze getirir.
  • Görsel Hasar Şeması: Değişen ve boyalı parçaları interaktif bir araç grafiği üzerinde anında gösterir.
  • Net Tramer Bilgisi: Toplam hasar kaydını en üstte vurgular.

1766784035314.webp
1766784041391.webp

1766784048759.webp

Ekler

• 1766766140630.webp
    1766766140630.webp
    76.7 KB · Hit: 137
  • 1766766178510.webp
    1766766178510.webp
    117.1 KB · Hit: 140
Son düzenleme:
Yararlı bir araç olmuş saolun hocam, ama işte 10 pert ilan varsa 2 3ü yazıyor gerçekleri gerisi servis şişirmesi tramer diyor geçiyor.

Eline sağlık hemen denemek istedim ancak ekranın sol tarafına sıkışıp kaldı böyle normal mi bu?
1766766715247.webp

Yararlı bir araç olmuş saolun hocam, ama işte 10 pert ilan varsa 2 3ü yazıyor gerçekleri gerisi servis şişirmesi tramer diyor geçiyor.
Sağ olun hocam geliştirmeye çalışıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eline sağlık hemen denemek istedim ancak ekranın sol tarafına sıkışıp kaldı böyle normal mi bu?
Alıntıyı görüntüle
Normal degil hocam ekranı çözünürlügünüz ögrenebilir miyim hemen inceliyorum

Sağ olun hocam geliştirmeye çalışıyoruz

Normal degil hocam ekranı çözünürlügünüz ögrenebilir miyim hemen inceliyorum
imzada ki monitörleri kullanıyorum 1920x1080p. Acaba çift monitör olduğu için olabilir mi pek sanmıyorumda.

imzada ki monitörleri kullanıyorum 1920x1080p. Acaba çift monitör olduğu için olabilir mi pek sanmıyorumda.
Hocam sebebini buldum en kısa sürede güncelleştirme yayınlıcam ama biraz zaman alıcak şimdilik tek çözüm yüzde 70-75 zoom-out ile kullanmak bir kaç saate yayınlanır diye umuyorum feedbackiniz için de teşekkürler

Alıntıyı görüntüle
Düzelmiş olmalı

hocam ilanda fiyat gecmisi hakkında bir calısma var mı ? önceden vardı kapanmıs bulamadım bir ilana ait tüm fiyatları ve tarihleri gösteriyordu

hocam ilanda fiyat gecmisi hakkında bir calısma var mı ? önceden vardı kapanmıs bulamadım bir ilana ait tüm fiyatları ve tarihleri gösteriyordu
Hocam söz vermiyorum ama araştırıyorum nasıl yapıldıgını çözersem kesinlikle eklerim

Hocam bu konu içinde çelişkili bilgi uyarısı eklemeye çalışıyorum yakın zamanda gelicek

Selamlar arkadaşlar,

İkinci el araç bakarken her ilana tek tek tıklayıp, satıcıların yazdığı uzun ve karmaşık açıklamaları okumaktan yorulanlar için tamamen ücretsiz bir Chrome eklentisi geliştirdim.

🤖 Yapay Zeka (AI) Destekli Analiz

Eklentinin en can alıcı noktası arkasında çalışan AI (Yapay Zeka)desteği. Siz ilan listesinde mouse ile bir aracın üzerine geldiğinizde (hover), eklenti saniyeler içinde şunları yapar:
  • Açıklamayı AI ile Özetler: Satıcının yazdığı destansı metni tarar; "Airbag işlemli", "Şase boyalı", "Ağır hasarlı" gibi kritik kusurları süzerek "Önemli Kusurlar" başlığı altında önünüze getirir.
  • Görsel Hasar Şeması: Değişen ve boyalı parçaları interaktif bir araç grafiği üzerinde anında gösterir.
  • Net Tramer Bilgisi: Toplam hasar kaydını en üstte vurgular.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Elinize emeğinize sağlık hocam.

Geri