Yardım Philips evnia 27m2n6501l00 OLED

Şu konuya bak ön yargın geçer. İlk RGB arka aydınlatmaya sahip Mini Led HKC (Koorui'nin üst markası) tarafından satışa çıkacak. Aynı zamanda HKC dediğimiz firma fason üretim yaptırmak yerine kendi ürününü kendi üretiyor. Panelleri bile kendi üretiyor. Mesela MSI G244F E2 de HKC panel var. Yani reklamını yapmaması onu kötü yapmıyor. Asus bile samsung, lg gibi üreticilerden satın alıyor endişe edecek bir durum yok.

Paylaşan kanal bile Koorui çünkü alt markası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MLA olanı alma onun kontrast oranı düşük. Aradaki tek fark ayakları değil, kullanılan panel farklı bir kere. VG27AQL5A da BOE panel kullanılırken VG27AQML5A da AUO panel kullanılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muadil ürünler bunlar. Gen 3 QD-Oledler parlaklık, renk, homojenlik, hız vs çok benzer. IPS gibi farklı görüntülere değil aksine çok benzer görüntülere sahipler. Kalibrasyon ve parlaklık haricinde fark olmaz. Kalibrasyon da hepsinde iyi, parlaklık desen 250nit çoğu model sabit veriyor zaten.

Yani arada segment farkı yok. Ha lenovo almışsın, ha dell. Satış sonrası destek bakımından Dell mantıklı ama o yüzden biraz öne geçebilir. Eğer kritik bir eksisi yoksa tabii.
Hocam 10k bandında alınabilecek en iyi monitör bu mudur peki

Hocam 10k bandında alınabilecek en iyi monitör bu mudur peki
F/P olarak evet. 10k ya 1440p 320hz çok iyi fiyat, ölçüm verileri de güzel. Ayrıca amazon satıyor yani sorun çıkarsa yardımcı olurlar. 3-4k kâr ediyorsun dostum daha ne olsun?

F/P olarak evet. 10k ya 1440p 320hz çok iyi fiyat, ölçüm verileri de güzel. Ayrıca amazon satıyor yani sorun çıkarsa yardımcı olurlar. 3-4k kâr ediyorsun dostum daha ne olsun?
peki oledden vageçip şuna yönelsem önerdiğiniz 320 hz olan mı yoksa bu mudur ?

OLED in yerini IPS tutamaz arada çok fark var. Paylaştığınız model de sinerji de 10k ya satılıyordu, ekstradan 3k vermeye gerek yok.
satıcı sinerji fakat 9 taksit farkla hepside var, 9 taksit yaparsam oradada hemen hemen aynı fiyat, tabii ki yerini tutmaz fakat beyaz ekosisteme geöçiş yapıyorum , ellimdeki monitor şuanda LG 27GR83Q B 2 k 240 hz olan modeli. Satıp yerine oled almayı düşündüm fakat fiyat farkından ötürü kararsız kaldım. 2 adet evnia da alabilirim. Elimdeki lg ile attığım modeli karşılaştırırsak ne farklar var biliyorsanız beni aydınlatır mısınız ?

OLED e karar verirsekte 30 bin TL'ye kadar, philips olmasa bile başka önereceğiniz model var mıdır ? samsung , lg , msi vs ?

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-odyssey-g5-0-03ms-180hz-2k-oled-gaming-monitor.html şu nasıldır mesela ? monitör standım var 2'li pivot olup olmaması önemli değil.

satıcı sinerji fakat 9 taksit farkla hepside var, 9 taksit yaparsam oradada hemen hemen aynı fiyat, tabii ki yerini tutmaz fakat beyaz ekosisteme geöçiş yapıyorum , ellimdeki monitor şuanda LG 27GR83Q B 2 k 240 hz olan modeli. Satıp yerine oled almayı düşündüm fakat fiyat farkından ötürü kararsız kaldım. 2 adet evnia da alabilirim. Elimdeki lg ile attığım modeli karşılaştırırsak ne farklar var biliyorsanız beni aydınlatır mısınız ?

OLED e karar verirsekte 30 bin TL'ye kadar, philips olmasa bile başka önereceğiniz model var mıdır ? samsung , lg , msi vs ?

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-odyssey-g5-0-03ms-180hz-2k-oled-gaming-monitor.html şu nasıldır mesela ? monitör standım var 2'li pivot olup olmaması önemli değil.
LG ve Philips muadil ürünler, ölçüm verileri benzer.

Samsung G5 sundugu özelliklere göre biraz pahalı. 20k olsa güzel olurdu. Ben olsam 3k daha koyar daha iyi modellere yönelirdim.

30k ya kadar herhangi bir glossy qd oled monitör alabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarını ve satış sonrası desteğe bakın yeterli, aradaki farklar ufak tefek. Lenovo, MSI, Aoc vs farketmez yani.

LG ve Philips muadil ürünler, ölçüm verileri benzer.

Samsung G5 sundugu özelliklere göre biraz pahalı. 20k olsa güzel olurdu. Ben olsam 3k daha koyar daha iyi modellere yönelirdim.

30k ya kadar herhangi bir glossy qd oled monitör alabilirsiniz. Kullanıcı yorumlarını ve satış sonrası desteğe bakın yeterli, aradaki farklar ufak tefek. Lenovo, MSI, Aoc vs farketmez yani.
Teşekkür ediyorum
Tekrar 2 adet ıps panele yönelecek olsanız, attığınız 320hz kooriu marka olan mı yoksa evnia mı tercih edersiniz siz olsanız ?

Teşekkür ediyorum
Tekrar 2 adet ıps panele yönelecek olsanız, attığınız 320hz kooriu marka olan mı yoksa evnia mı tercih edersiniz siz olsanız ?
F/P olarak koorui. Bu daha iyi görüntü sunduğu için değil, muadil görüntü kalitesiyle birlikte yüksek Hz sunmasından ötürü. Aynı paraya daha fazla performans sunuyor.

F/P olarak koorui. Bu daha iyi görüntü sunduğu için değil, muadil görüntü kalitesiyle birlikte yüksek Hz sunmasından ötürü. Aynı paraya daha fazla performans sunuyor.
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,958
Üyeler
186,821
Son üye
scvh
Geri