30-45k Arası Telefon Ne Önerirsiniz

Başta yazılım farkı en önemlisi ios androidden daha kaliteli ve güvenli bir işletim sistemi.
Daha uzun ömürlü.
Ana kamerası daha iyi işler çıkarıyor.
Ön kamerası açık ara daha iyi.
Materyal kalitesi daha yüksek.
Sosyal medya kullanıcıları için daha iyi fotoğraf yükleme.
Ekosistemi açık ara daha güzel.
apple fanboy

Başta yazılım farkı en önemlisi ios androidden daha kaliteli ve güvenli bir işletim sistemi.
Daha uzun ömürlü.
Materyal kalitesi modele göre değişiyor ama diğer herşeye katılıyorum.

telefondan beklentinize göre değişir
s25 muhtemelen en iyi seçenek ama bu bütçede

Daha uzun ömürlü.
İki markanında amiral gemisini kullandım OneUI çok daha iyi bir işletim sistemi bana göre.
Ana kamera olarak farkı hissedebiliyorsanız zaten gidip sony kamera alabilirsiniz ön kameraya lafım yok
materyal kalitesi olarak apple plastikten yapsada apple mı oluyor ne kadar saçma
sosyal medya fotoğraflarında ise s24 serisi ve sonrasında aradaki fark anlaşılmıyor bile

Eğer adam akıllı bence yazsan kimse laf etmeyecek zaten bu nesnellik nereden geliyor android hala %75 ile pazar payı elinde olan bir os dikkatli yazarsan sevinirim

İki markanında amiral gemisini kullandım OneUI çok daha iyi bir işletim sistemi bana göre.
Ana kamera olarak farkı hissedebiliyorsanız zaten gidip sony kamera alabilirsiniz ön kameraya lafım yok
materyal kalitesi olarak apple plastikten yapsada apple mı oluyor ne kadar saçma
sosyal medya fotoğraflarında ise s24 serisi ve sonrasında aradaki fark anlaşılmıyor bile

Eğer adam akıllı bence yazsan kimse laf etmeyecek zaten bu nesnellik nereden geliyor android hala %75 ile pazar payı elinde olan bir os dikkatli yazarsan sevinirim
one ui kötü telefonun özelleştirme özelliklerini orijinal samsung uygulamasını ek olarak indirmeden dahi kullanamıyoz 16e al hiçbir ayar yapmadan mis gibi telefonun olsun (!)
geçen gün bi tane kanal ikonlara tema uyguluyodu samsungta basılı tutup temayı ikonlara uygula yaptı her ikona olmadı apple daha iyi dedi :D halbuki theme parkta ikon yapsa şeffaf glass falan bile yapabilecekti ve telefonun pil ömrüne dahi etki etmeyen bir şey
sonuç olarak telefonun özelliklerini karıştırmayacak olan samsung almasın

one ui kötü telefonun özelleştirme özelliklerini orijinal samsung uygulamasını ek olarak indirmeden dahi kullanamıyoz 16e al hiçbir ayar yapmadan mis gibi telefonun olsun (!)
geçen gün bi tane kanal ikonlara tema uyguluyodu samsungta basılı tutup temayı ikonlara uygula yaptı her ikona olmadı apple daha iyi dedi :D halbuki theme parkta ikon yapsa şeffaf glass falan bile yapabilecekti ve telefonun pil ömrüne dahi etki etmeyen bir şey
ya usta bu adamların beyni erimiş şaka gibi ya adam s25 konuşulan ortama 16e sokuyor hayatında redmi'den başka android görmemiş konuşuyor fazla takmaya gerek yok

Hocam komikmi gelir bilmiyorum ama şu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz.

Hoşuma gitti biraz.

S25 veya büyük ekran seviyorsan s24+. Özellikleri en dengeli telefonlar.
Aktif olarak s24 plus kullanıyorum kesinlikle büyük ekran seviyorsa bence de doğru tercih olur. Ancak tek sıkıntı Qhd ve 120 hz kullanınca aktif kullanımda (oyun oynamıyorum) yarım gün gidiyor şarjı onun harici bir sıkıntısını görmedim.

Son düzenleme:
Materyal kalitesi modele göre değişiyor ama diğer herşeye katılıyorum.
Malzeme kalitesine de katılıyorum ben. Gerçi tüm androidlerden iyi diyemem belki kaliteli Android modeller vardır ama mesela S23 kullandım hiç bu kadar dandik malzeme görmemiştim. Sözde cihaz üst segment falan eline aldığın an dandikliği sonuna kadar hissediyorsun. Bana ne malzemeden ben cihazı kullanıyorum desen kılıfla kullandığın cihazın bile kasasındaki kaplama 1 yılda mahvoluyor ve ikinci elde satma ihtimalin sıfıra iniyor.

Geri